Online marketing en social media

 

Online marketing / internet marketing is niet meer weg te denken uit de communicatie strategie. Internet is zo diep in onze samenleving doorgedrongen dat élk bedrijf de mogelijkheden van internet op strategisch niveau moet onderzoeken. Online marketing kan gedefinieerd worden als het bereiken van marketing doelen door internet, maar ook door email of de mobiele telefoon.

 

Via online marketing kunnen verschillende doelen worden bereikt zoals: je websitebezoek een goede boost geven. Door inzet van Google Adwords, Google Display, Social Media advertising en Mobile advertising kunnen we ervoor zorgen dat je website nóg beter gevonden wordt. Het start met een goed ingerichte website, helemaal geoptimaliseerd voor zoekmachines.

 

Online marketing strategie

Bij het bepalen van een online marketingstrategie kunnen traditionele modellen overgenomen worden. Gezien de snelheid van online ontwikkelingen is de online strategie een minder lange termijn dan die van marketingstrategieën uit de offline wereld.

 

Social media

De inzet van social media is al niet meer weg te denken uit een communicatieplan. Wij geven advies over welk medium in te zetten, richten het voor je in en kunnen zelfs wekelijks een paar berichten voor je plaatsen. Ofwel, daar heb je geen omkijken meer naar!

 

Benieuwd naar ons advies in online marketing en social media? Bel ons voor een afspraak!

 

Wat voorbeelden: