Wat we doen

Online marketing is te verdelen in 2 categorieën, namelijk on site en off site activiteiten. De namen zeggen het al: werkzaamheden die je op je eigen website uitvoert en activiteiten die je buiten je eigen omgeving doet.

Jouw website of webshop moet er niet alleen geweldig uitzien, hij moet ook nog iets gaan opleveren. 

Maar ook buiten jouw site om zijn er veel verschillende mogelijkheden. Het inzetten en bijhouden van de juiste social media kanalen bijvoorbeeld. De bekendste manier van adverteren online is Google Adwords, maar er zijn ook andere manieren. Adverteren met banners op andere websites bijvoorbeeld, of gebruik maken van het Google netwerk, met Google Display advertenties.

We zorgen voor leads en optimale conversie met slimme marketing funnels. Ook e-mail marketing zetten we in om de juiste doelgroep aan te trekken.

Contentmarketing is bij deze trajecten onmisbaar. Door de juiste teksten te schrijven, weet Google je te indexeren en jouw potentiële klant je te vinden!

splet99 krog

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

Website

Een website vormt de basis van je communicatie. Jouw website is altijd voorzien van de meest actuele informatie en hier verwijs je dan ook iedereen naartoe. Vandaar dat hij perfect binnen jouw huisstijl moet passen.

Video

Bewegend beeld zegt zoveel meer dan alleen woorden. Zeker in deze tijd waarin mensen gehaast zijn, werkt video verhelderend.

Google optimalisatie

En dan staat de website. Zo, klaar. Nee dus! Deze moet nog wel gevonden worden door jouw doelgroep! Om dit te bereiken maken we jouw website SEO vriendelijk.

Social media

Social media is een perfect medium om je content te verspreiden en leads naar je website te sturen.

Contentmarketing

Bloggen past perfect bij jouw Inbound Marketing strategie. Met goede content zorg je er voor dat potentiële klanten naar jou toe komen.

Animatie

Met een animatie kun je op simpele manier je boodschap ijzersterk overbrengen. Helemaal in je eigen huisstijl, stap voor stap.

Google advertenties

Om in het oog te springen bij de Google bezoeker, kunnen we Google ads (SEA) inzetten.

E-mail marketing

Je kunt e-mailmarketing inzetten voor het werven van nieuwe klanten en traffic naar je website genereren. Of je zet het in om meer uit bestaande klanten te halen.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

4 + 3 =