Gevelreclame met uitstraling

Denk maar eens aan de etalage van dat leuke boetiekje waar je toch maar even binnen gaat kijken, of dat mooie bord wat aan de gevel van dat nieuwe restaurant zit, waardoor je toch benieuwd bent wat je er kunt eten.

Zo geldt dat ook voor business to business bedrijven met een zichtlocatie. Op het moment dat je gevel er aantrekkelijk uitziet en opvalt, zullen mensen genegen zijn om even binnen te kijken of op zoek te gaan naar informatie over jouw bedrijf.

Daarnaast is het natuurlijk net zoals met andere buitenreclame; ook mensen die op dit moment niet naar jou op zoek zijn, zouden in de toekomst wel jouw diensten nodig kunnen hebben. Als ze jouw naam dan al een paar keer voorbij hebben zien komen, is de kans groot dat je toch uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Ga je voor een raamsticker of gevelbelettering?

Op het moment dat je klanten ontvangt is je pand net een visitekaartje. Zowel de binnenkant als de buitenkant moeten perfect binnen jouw stijl passen. Je kunt hier zo ver mee gaan als je zelf wilt, de gevel een kleurtje geven? Of hou je het bij een spandoek of een sticker op je raam?

Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl professioneel terugkomt op je gevel, precies op de manier die bij jou past. En zoals je mag verwachten, regelen we het van ontwerp tot en met productie en montage. Dan weet je tenminste zeker dat het er straks perfect uitziet!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

2 + 11 =