fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Social media uit handen geven? Jij bepaalt hoeveel wij voor je doen!
fade
9379
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9379,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Social media

Vaak dé manier om jouw doelgroep te bereiken!

Klanten aantrekken met social media

Veel bedrijven weten dat ze iets met social media zouden moeten zouden doen, maar kunnen er de tijd niet voor vinden. Of ze hebben er té weinig kennis voor dit echt serieus aan te pakken.

Je wil graag klanten aantrekken en je inbound marketing goed inzetten. Je wil je product niet pushen naar de markt, maar je ziet liever dat de klanten naar jou toe komen.

Dan is het belangrijk relevante content te verspreiden. En dat kan heel goed met social media. Welk kanaal je het beste in kunt zetten, ligt aan je doelgroep.

En uiteindelijk stuur je je leads door naar je website, en die extra bezoekers dat vindt Google dan weer leuk.

Social media uit handen geven?

Afhankelijk van je wens, kunnen we ondersteunen bij het inrichten van deze kanalen, maar ook het bijhouden ervan.

Sowieso is het verstandig om een contentkalender te hebben. In onze Social media KIK-off geven we je ideeën van onderwerpen waar je over kunt posten. Zo heb je altijd inspiratie! Een beetje afwisseling is belangrijk voor het behoud van je volgers: zo blijf je interessant voor je doelgroep. Via de button hieronder is deze tijdelijk gratis te downloaden.

En als die contentkalender staat, kun je hier zelf mee aan de slag. Heb je daar geen tijd voor of weet je er te weinig van? We kunnen ook de berichten voor je zoeken, schrijven, plannen en plaatsen.

DOWNLOAD SOCIAL MEDIA KIK-OFF
Website en SEO social media

Social media adverteren

Bereik je met je berichten nog niet voldoende mensen uit je doelgroep? Dan kunnen we ook gaan adverteren. Wanneer de basis van je social media goed staat, de bedrijfspagina klopt en het kanaal is gevuld met berichten en evt. stories, kunnen we voor je aan de slag met campagnes. Je kunt precies aangeven welke doelgroep je wil bereiken.

Wij richten een bedrijfsmanager in voor je bedrijfspagina en zetten een campagne klaar. Deze campagne bevat bijvoorbeeld 3 verschillende advertenties op de tijdlijn en stories van Instagram of Facebook. Ook een LinkedIn campagne is mogelijk.

Als de campagne klaarstaat, kun je zelf het budget bepalen en de advertenties aan/uit zetten of bijstellen. We kunnen maandelijks een nieuwe campagne voor je maken!

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

CONTACT
Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio
 • All
 • Beurs
 • Branding
 • Concept
 • E-mail
 • Fotografie
 • Outdoor
 • Print
 • SEO / SEA
 • Social
 • Tekst
 • Video
 • Website
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio