Aan de meiden van KIK heb ik alle MarCom uitbesteed voor mijn bedrijf deRijder. Uitstekende keuze!

Voor mijn onderneming nemen zij alle social media uit handen met zeer mooi ontwikkelde huisstijl voor herkenbaarheid en branding in de doelgroep. Ideaal, ik hoef zelf geen kennis te onderhouden voor deze platformen.

De teksten voor de website worden ook geschreven en SEO opgemaakt, ook hiervoor hoef ik zelf geen kennis te onderhouden, waardoor ik mijn tijd kan besteden aan ontwikkelen van mijn bedrijf en doelgroep.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Goede communicatie, een leuke en frisse samenwerking, hoge kwaliteit van geleverde producten en diensten, afspraak is afspraak. Er wordt mij veel uit handen genomen, en ook nog op een fijne en prettige manier van samenwerken.

Ik kan KIK Marketing en Communicatie zeer aanraden! Bedankt Meiden!

 

Eric Smulders

deRijder

Mooi logo! Ik ben zeer tevreden over de aanpak en het meedenken. Het resultaat mag er zijn en ik ben er blij mee!

Bas de Nijs

MKB investeert

Het is heel prettig samenwerken met de meiden van KIK. Snel handelen, goed overleg.

Desiree Olthof

Taalpraktijk B.Babble

Kik heeft ons geholpen aan een nieuw logo. Hebben dit snel en goed gedaan, presentatie werd op een energieke manier gebracht.

Danielle Esser

Wood4You

Sinds kort werk ik samen met KIK Marketing-communicatie. Mijn eerste ervaringen zijn positief. KIK pakt snel door en heeft er vaart in, daar hou ik van. Ook staan ze open voor aanpassingen of aanvullingen waardoor we samen tot een resultaat komen waar ik helemaal achter sta.

Susanne Hansen Commandeur

Kindcentrum Bergop

De dames van KIK zijn altijd enthousiast en denken met je mee. Ze geven advies en komen met creatieve oplossingen. Vormgeving is goed en ze zorgen dat het past bij de look & feel van je bedrijf, voordat je dat zelf al weet.

Karin Bruijnincx

Quiet Roosendaal

Een inspirerend duo, ze doen hun werk met passie en dat is te merken! Altijd bereid om even mee te denken en kundig advies te geven.

Eva Simmelink

BeleefRijk

Werken met KIK is ons goed bevallen. KIK combineert creativiteit met pragmatisme en een snelle down to earth manier van werken. Bovendien gebeurt alles ook nog eens in een gezellige coöperatieve sfeer. Voor herhaling vatbaar dus (waar we dan ook gelijk afspraken over hebben gemaakt!).

Frank Husen

Finventory

Onze samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Met een duidelijk plan vooraf en een uitgebreide toelichting tijdens de presentatie van de ontworpen producten is het resultaat keer op keer positief en geslaagd te noemen. Professioneel en kwaliteit zijn kernwoorden die hier nog aan toegevoegd kunnen worden.

Marpessa Sevenhuijsen

Bijzonder Vers

Snel, efficiënt, praktisch, creatief, beide voetjes op de vloer, afspraak is afspraak, u vraagt/wij draaien. Wat wil je nog meer?

Peter Uytdehage

Mooi was die tijd

Ik had vanaf het eerste contact een goed gevoel bij KIK en Sylvia. Sylvia heeft mijn wensen en visie perfect weten te vertalen naar een prachtig ontwerp voor mijn website. Ook de fotograaf die zij geregeld heeft, wist de uitstraling van mijn bedrijf goed weer te geven op beeld. Het resultaat mag er zijn! Sylvia is enthousiast, bedreven in haar vak en betrouwbaar. Kortom, een erg plezierige samenwerking met een super resultaat!

Sharon Huuskes

Pure bij Sharon

KIK geeft ons goed advies over de marketing. Een aanrader. Wij zijn heel tevreden.

Robert Teusink

Brekelmans Van der Ven

Netwerk benutten, kansen pakken en vervolgens doen wat je zegt. Keep up the good work!

Wouter de Boer

Height Safety Expert

Sylvia en Marloes zijn enthousiast, creatief en professioneel. Zij hebben diverse marketing uitingen voor mijn bedrijf ontworpen, waar ik zeer tevreden over ben.

Ze luisteren naar de wensen, komen met frisse ideeën en werken snel. Kortom, een hele fijne samenwerking!

Sharon Huuskes

Pure by Sharon

Stilstand is achteruitgang, durf jezelf en organisatie open te stellen voor een kwalitatieve update op vele fronten wat best confronterend en spannend kan zijn.

Met deze uitgangssituatie en gedachten is de samenwerking gezocht met KIK. Nu ruim een maand verder blijkt deze stap de enige juiste te zijn.

KIK (Marloes en Sylvia) betekenen voor Stichting MVI het tot in detail maatwerk bedenken, uitwerken, produceren, eindproductie op het gebied van communicatie, website, sociale media, beeldvorming, teksten. En dit alles op een prettige, vertrouwde en kwalitatief hoogstaande wijze.

Volg Stichting MVI op de socials en bezoek binnenkort gerust eens de volledig nieuwe website om zelf de frisse en nieuwe inbreng van KIK te beleven en beoordelen.

Edwin Kock

Stichting MVI

Marloes en Sylvia namen uitgebreid de tijd om de essentie van de Basiliek te begrijpen.

In gesprek kwamen we samen tot de basis, waaruit KIK een huisstijl heeft ontwikkeld.

De huisstijl, zowel logo als kleurgebruik, is echt onderscheidend en zorgt dat de Basiliek er uitspringt tussen andere websites.

Wim Hofstede

Visit Halderberge

We stonden als bedrijf met 500 medewerkers voor een grote uitdaging op gebied van security awareness. Wij als afdeling it kunnen daar wel hele betrouwbare oplossingen voor bedenken,  maar hoe krijgen we bij onze collega’s tussen de oren dat ze bepaalde dingen wel of niet moeten doen?

KIK had niet alleen een bijzonder verfrissende kijk op het onderwerp, maar zorgde ook voor een effectieve uitrol van de middelen. Ze hebben het stukje creativiteit, maar zorgen er ook gewoon voor dat het voor elkaar komt. Top combinatie. Fijne sparringpartner met frisse blik. Dit hadden wij als ICT afdeling nooit zo over kunnen brengen. Aanrader!

Raymond Kops

Dekker Zevenhuizen

Cable Partners heeft in KIK een betrokken partner gevonden. Om in cliché woorden te eindigen: ze maken waar wat ze zeggen.

Rob van Beek

Cable Partners

Heerlijk korte lijntjes bij de meiden van KIK, goed bereikbaar, heldere vertaling van je vragen.

Lianne de Vos

Goed bezig! keurmerk

De door jullie gemaakte vlog sprong eruit bij de prijsuitreiking ten opzichte van de andere prijswinnaars.

Hier waren toch een aantal grote bedrijven bij. Door jullie staan wij er mooi op en hier zijn wij blij mee!

Virginia

Ritter Sport Benelux

De samenwerking met KIK hebben wij als heel prettig en persoonlijk ervaren. Er werd goed meegedacht, ze kwamen met een mooi resultaat en gewenste aanpassingen werden snel verwerkt. De contacten waren ontspannen en prettig.

Lilian Lelieveld

Stichting tanteLouise

Zeer aangenaam verrast door de krachtige, stoere, super bij ons passende huisstijl die jullie voor ons ontworpen hebben. Vakwerk!

Patty van Kerckhoven

TrainingFactory

Geweldige samenwerking met een mooi resultaat, bedankt meiden van KIK!

Nathalie Lie

Just-4-Kids

Ik vind de samenwerking met jullie erg prettig. Altijd bereikbaar, snel een reactie en creatieve ideeën! Bovendien tonen jullie een grote betrokkenheid bij het bedrijf maar ook bij de ondernemer.

Marielle van Overveld

Boer winkel van het land

Onze ervaring met de meiden van KIK is goed. Ze zijn makkelijk in de omgang en communicatie. Het eindresultaat is zoals we het gehoopt hadden! Bedankt!

Erwin van Waterschoot

Van Wensen makelaars

De dames van KIK sprongen er tijdens de pitch al uit door tijdigheid, stiptheid en creativiteit. Bij het uitrollen van de huisstijl hebben ze een duidelijke lijn aangebracht in onze veelzijdige diensten door het gebruik van iconen. KIK is een ideale sparringpartner die een eenduidige lijn heeft aangebracht in onze interne en extern communicatie.

Danique van Oorschot

Veerman ICT

De eerste lading social media posts is gemaakt. Waanzinnig gedaan! Kort krachtig en helemaal passend bij wie ik ben.

Machteld ten Kate

Tjunadevie

Vriendelijk, meedenkend, actief. Kortom een bedrijf waar je graag samen mee wil werken!

Karin Videler

KISO installatiebedrijf

KIK heeft mij goed geholpen. Alles ziet er netjes uit en goed meegedacht!

Patrick Breedt

Breedt Vastgoed

KIK bedankt voor de uitgevoerde werkzaamheden op het gebied van employer branding! We zijn er nog steeds erg  blij mee.

Leuk weetje: Inmiddels hebben wij 4 nieuwe monteurs aangenomen die komende 2 maanden beginnen. Dit komt mede door jullie, bedankt nogmaals.

Willem-Jan Quist

AAproTec

Fijn bureau om zaken mee te doen! Professioneel en bovenal 2 leuke meiden: Marloes en Sylvia.

Erwin Broeren

Van de Kar & Veraart

Fijne mensen om mee te werken, schakelen snel en zijn erg service gericht.

Inge van der Kaaden

Food2Move

Terwijl we een lekker bakje koffie dronken hadden we een fijn gesprek. Over de start van KIK en de hele mooie ontwikkelingen tot nu toe. Complimenten dames. Daarnaast kwamen ook de ambities van mij en Stichting KinderFruit ter sprake en dit hele verhaal hebben ze verwerkt in een mooi kleurrijk enthousiast logo. Heel blij mee!

Marielle Goorden

Stichting Kinderfruit

Bij de meiden van KIK kun je het zo gek niet bedenken, je kan altijd bij ze terecht en doen hun best voor je.

Johannes Snoek

Truckwash1 Group

Duidelijke communicatie, snel handelen en zeer goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Vrolijke dames met veel toewijding in hun vak. Eén belletje en het wordt geregeld. Ga zo door dames, ik blijf zeker bij jullie!

Marcel Cas

MC Fit

KIK is voor ons heel inspirerend en durft buiten de gebaande paadjes te gaan. We werken graag met hun samen, nu en in de toekomst!

Marjon Hoff

Hoffzorg

Open en prettige samenwerking. Er wordt goed meegedacht en snel geacteerd.

Anka de Jong

NDF

Van idee tot eindproduct, alles verloopt via één en dezelfde contactpersoon, wat wij als zeer prettig samenwerken ervaren en waardoor zaken vlot verlopen. KIK neemt de leiding bij het vertalen van onze ideeën naar creatieve ontwerpen en concepten, dit neemt ons veel werk en kopzorgen uit handen. KIK luistert, bedenkt en past vervolgens toe. Kortom, een verademing om mee te mogen werken!

Carien Vogt

Avoyd

Helder-open-transparant! Fijn contact met frisse blik!

Marianne Schlamann

Zeg het met Duiten

KIK helpt ons om anders tegen de zaken aan te kijken, op nieuwe ideeën te brengen. Ze zijn een echte sparringspartner! Echt fijn samenwerken met KIK!

Gert-Jan Bierkens

BriteBlue

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

2 + 11 =