Achtergrond

‚Äč

Stichting tanteLouise: de beste zorg, waar thuis ook is. Ook voor haar medewerkers! De zorg in Nederland staat onder druk. Voor elke medewerker in de zorg is dit dagelijks voelbaar. Stichting tanteLouise vindt het daarom belangrijk om goed voor haar medewerkers te zorgen.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

“Er werd goed meegedacht, ze kwamen met een mooi resultaat”

Lilian Lelieveld

Uitleg animaties

De zorg in Nederland staat onder druk. Voor elke medewerker in de zorg is dit dagelijks voelbaar. Stichting tanteLouise vindt het daarom belangrijk om goed voor haar medewerkers te zorgen. Dat wordt op veel manieren gedaan, waaronder ook met de introductie van Tantes Shop. Hier kan elke medewerker terecht voor workshops, fiets- en pc/tablet plan en leuke abonnementen. Wij hebben hier een mooie animatie voor mogen maken.

Soms word je als bedrijf iets opgelegd vanuit de CAO. Zo is er voor de zorgsector bepaald dat medewerkers meer kans moeten krijgen hun werktijden te regelen. Daar kun je op twee manieren mee omgaan en Tante Louise koos voor de meest positieve: ze ziet kansen voor haar Tantes! En om alle voordelen bij de hele organisatie goed over de b√ľhne te krijgen, hebben we ook hiervoor een animatie¬†gemaakt.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

3 + 10 =