E-mail marketing die voor je werkt

Het handig bij e-mail marketing is dat je alles precies kunt instellen en automatiseren, zodat je er bijna geen omkijken meer naar hebt. Je gaat niet meer alleen naar één mailinglijst verzenden, maar je segmenteert. Niet elke ontvanger heeft dezelfde interesse en zoals we weten, gaat ’t om relevantie. Je kunt een bericht personaliseren zodat je echt de aandacht trekt.

Door de juiste lay-out en opvallende call-to-actions gaat e-mail marketing je naast heel veel inzichten ook conversie ook opleveren. Lees meer in ons blog over e-mail marketing.

We kunnen een basis voor je zetten, maar ook de mailings voor je invullen en verzenden. We kunnen zelfs de content voor je bedenken.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Welk e-mailing programma gebruik je?

Welk e-mail programma je gaat gebruiken, hangt af van je wensen. Ga je voor de maandelijkse nieuwsbrief, omdat je gewoon je doelgroep zo nu en dan wat wil sturen? Dan kan dat prima via Mailchimp. Ook daarmee kunnen wij prima uit de voeten.

Ga je voor een échte e-mail marketing strategie? Dan is Bobmail meer geschikt. Zij hebben slimme automatiseringen, strategieën en oplossingen ontwikkeld voor bedrijven om ze vooruit te helpen.

Hun vakkundige Nederlandse support is inbegrepen, dus kan iets niet in het systeem, denken ze met je mee om wat aan te passen voor je.

Bobmail kan met ruim 1000 applicaties koppelen. Denk hierbij aan CRM-pakketten, salesfunnels, mailboxen, webshops en meer. Ook fijn om te weten is dat hun servers in Nederland staan.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

12 + 2 =