Positionering

is jouw KIK!

Naamsbekendheid

is jouw KIK!

Marketing outsourcing

is jouw KIK!

Ben jij al klaar voor jouw KIK?

We beginnen graag bij het begin, de strategie. We stellen je de vraag: Wat is jouw KIK? Of dit nu om naamsbekendheid gaat of een betere positionering ten opzichte van de concurrent, voor iedereen is dit anders. 

Ook willen we weten waar jouw KIKkracht ligt, waarom kiest iemand voor jullie? En tot slot brengen we je Klant in Kaart met een persona. Met de doelgroep in kaart gebracht, weet je nóg beter hoe en waar je deze kunt bereiken.

Wij helpen jou graag met bepalen van de basis uitgangspunten door middel van onze KIK-off brainstorm en een strategisch plan.

 
splet99 krog

“Je kunt het zo gek niet bedenken, ze zijn er voor je”

Johannes Snoek – TruckwashGroup1

Hoe we dat doen

Als de strategie staat, pakken we door met de uitwerking ervan. Met de juiste inzet van verschillende marketing- en communicatiemiddelen zal jij jouw doelgroep bereiken, raken en bewegen. Het draait erom op het juiste moment met de juiste boodschap te komen. Wees relevant!

Creatieve ideeën

Creatieve ideeën, inspireren, dat vinden wij het leukst. Die ideeën zetten we om in een concreet concept, waarmee we de basis vormen van je campagne. We bedenken een creatief concept, dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Eentje die opvalt, raakt en beweegt. Want op die manier gaat je campagne echt wat opleveren.

Sterk merk

Een huisstijl, bestaande uit een logo, kleurbepaling, lettertypes, zijn toch wel je vertrekpunt wanneer je naar buiten wilt communiceren. Een herkenbare en eigen beeldtaal en krachtige pitchtekst maken het af. De basis van een sterk merk is gelegd!

Offline activatie

Door een combinatie te maken van offline en online middelen, een zogenaamde crossmediale aanpak, krijgen we het beste resultaat van jouw campagne!

We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van advertenties, flyers, posters, kaarten en brochures, maar denken ook graag mee over jouw bedrijfspresentatie, beursstand, de belettering van je gevel of een slimme inzet van buitenreclame.

Online marketing

Online marketing gebruik je om je vindbaarheid te vergroten. Want met een website alleen ben je er nog niet. Wij ontwerpen en bouwen je website, aangekleed met content in de vorm van tekst, beeld, animatie en video.

En we zorgen ervoor dat je website in beeld komt bij je doelgroep. Dit via verschillende online kanalen zoals social media, e-mail marketing en Google.

Evalueren en inspireren

Elk project verdient een goede evaluatie. En als dan alles goed staat en doorloopt, houden wij constant voor je in de gaten of de resultaten nóg beter kunnen. We stellen periodieke rapportages voor je online marketing op. Ook kunnen we je blijvend inspireren met maandelijkse brainstorm sessies.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

15 + 1 =