Een website die gevonden wordt

Voor een bestaande site, starten we met een SEO scan. Hierin geven we een advies over wat de volgende stappen zijn en wat verbeterd kan worden.

Daarna volgt een zoekwoorden onderzoek, je wilt tenslotte weten op welke woorden je gevonden moet worden. En daarna gaan we de basis van de site optimaliseren.

Tot slot kunnen we maandelijks aan de slag met de SEO van je website.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Waarom op één in Google?

Niet iedereen heeft als doel om op te vallen in Google. En nog veel belangrijker is: met welk zoekwoord wil jij op één in Google staan? Je kunt je voorstellen dat een term als ‘Hotel Amsterdam’ erg lastig wordt. Maar ben jij een advocatenkantoor in Roosendaal, dan is dat toch wel een term die handig is om te optimaliseren op je website. Handig is dus om eens op wat termen te zoeken in je browser om te checken of jij daarop wel zichtbaar bent. 

Een goed begin is om in ieder geval een Google bedrijfspagina aan te maken, zodat als iemand op je bedrijfsnaam zoekt (ja dat doen veel mensen), je aan de rechterkant netjes in beeld bent. Daarna kunnen we de basis van je website netjes SEO klaar maken. 

En hoe zichtbaar blijk jij te zijn in Google?

 

Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel (Roosendaal)

info@kikmc.nl

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

2 + 12 =