Een brochure laten maken

‚Äč

Een brochure is eigenlijk een grote versie van een folder, met minimaal 8 pagina’s die aan elkaar zijn geniet of gebrocheerd. Op deze manier kan je heel veel informatie bundelen en overbrengen.

Daar waar een brochure toch vaak een informerend en overtuigend karakter heeft, gaat een magazine meer over het overbrengen van emotie, sfeer, en is gevuld met artikelen die interessant zijn voor de doelgroep.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Wat doe je met een brochure?

‚Äč

Een brochure is erg veelzijdig, je kunt er je hele aanbod in kwijt door er je verkoopboek van te maken, alle technische details van je producten in omschrijven, als zijnde een catalogus of bepaalde gebruikersrichtlijnen. Maar je kunt er ook je producten of diensten in omschrijven. De mogelijkheden die jij biedt laten zien.

Ook voor een brochure geldt, dat je er wel wat mee moet doen. Hij zal niets opleveren wanneer je hem in de kast laat staan. Geef hem mee aan je potenti√ęle klant, als naslagwerk, bijvoorbeeld na een verkoopgesprek. Of stuur een jubileum magazine naar je klanten, waarin je de binding met jouw bedrijf aanhaalt.

En vergeet je eigen mensen niet. Weten zij waarom jij jouw kernwaarden hebt ontwikkeld? Een brandbook gaat verder dan alleen de huisstijlrichtlijnen. Het vertelt over de ziel van jouw bedrijf, het menselijke aspect van alle resultaten die jullie samen behalen.

Tenslotte kan je middels Layar de koppeling maken met online: scan bepaalde afbeeldingen in jouw brochure of magazine en er wordt op jouw mobiele telefoon een filmpje getoond met verdiepende informatie.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

8 + 1 =