Wat we doen

Deze crossmediale aanpak zorgt voor het beste resultaat. Je bent zichtbaar bij je doelgroep, zeker als je het slim aanpakt.

Van een advertentie, flyer of ansichtkaart tot een brochure of bedrijfspresentie. Of denk groot! Als in een complete beursstand, gevelbelettering of buitenreclame.

Wij verzorgen alles van concept, ontwerp, tot opmaak en drukwerk.

splet99 krog

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

Flyer of folder

Als je het professioneel aanpakt, is het verspreiden van flyers de perfecte marketingtool voor het vergroten van je klantenbestand en voor relatiemarketing. In een folder kun je wat meer info kwijt over je bedrijf of product.

Ansichtkaart

We houden allemaal van een persoonlijke aanpak. En hoe eenvoudig is het om je relaties te verrassen met een handgeschreven kaartje?

Buitenreclame

Reclame is overal. En zeker buitenreclame: op de hoek, bij de bushalte, vlak voordat je je favoriete winkel instapt en ook op elk kruispunt in de stad. 

Gevelreclame

Als een klant bij jouw bedrijf aankomt, moet duidelijk worden dat hij goed zit. Het heeft de uitstraling die je wilt.

Brochure of magazine

Drukwerk heeft nog steeds een belangrijke waarde. Zeker als het een bewaarfunctie heeft.

Advertentie

Het is een van de oudste en bekendste vorm van reclame maken: een advertentie zetten. Na decennia is deze vorm van reclame nog steeds succesvol.

Beursstand

Je hebt goed nagedacht of je het zou doen, je gaat toch op die ene beurs staan. Dit is best een kostbare aangelegenheid, dus wil je er wel het optimale uit halen.

Bedrijfspresentatie

Je wilt naar buiten met je product of dienst. Die ene klant overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Dan heb je tools nodig die jouw verhaal ondersteunen. Dit kan een bedrijfspresentatie zijn.

 

Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel (Roosendaal)

info@kikmc.nl

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

6 + 3 =