Achtergrond

GePa installatietechniek is een totaalinstallateur gespecialiseerd in het realiseren van technische oplossingen voor bedrijven en particulieren. Dat doen ze met passie voor techniek, brede expertise en jarenlange ervaring. Altijd met aandacht voor innovatie en kwaliteit.

Een huisstijl en website was er al, maar een duidelijke positionering miste. Dit hebben we helder gemaakt, belangrijk voor je klanten, maar ook voor een stukje employer branding.

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

revija mazda grafično oblikovanje

Positionering

GePa had hun kernwaarden helder verwoord, dankzij DeTrainingfactory. Kijkend naar deze kernwaarden, zal de focus liggen op het feit dat GePa alles aanpakt. Geen probleem is te groot, ze lopen voorop in het bedenken van oplossingen. Zij doen dit met veel passie. En dit alles is waarom een bedrijf (of nieuwe medewerker) voor hen kiest.

Als wij naar deze termen kijken en daarop verder borduren, komen we op de volgende pay off:

Groots in ontwikkeling

Met name hun kernwaarden ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘werken met passie’ zeggen iets over de mensen die bij ze werken. Samen bereiken ze grootse dingen, werken ze aan grootse projecten en dat mag gezien worden.

Daarom laten we mensen in de beelden zien, die grootse dingen doen. Zo is direct duidelijk wat ze doen. Allemaal écht gefotografeerd, op een stoere manier.

We hebben de fotograaf van GePa gebriefd en die is hier super goed mee aan de slag gegaan!

Werving personeel

Om personeel te werven voor de klant, hebben we Facebook advertenties ingezet. Ook hebben we offline advertenties geplaatst.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

info@kikmc.nl

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

7 + 12 =