Een website die oplevert

Voor grotere websites starten we met een  wireframe. In duidelijke blokken wordt schematisch weergegeven hoe de structuur van de website in elkaar steekt. Zo bepalen we zonder een design de flow: Hoe gaat een bezoeker door de website heen? Wat moet daarom direct in het oog springen, wat is de call-to-action, en waar willen we dat mensen op klikken?

Op basis van de wireframes, maken we een ontwerp die jouw uitstraling uitdraagt, maar ook bijdraagt aan de beleving van de bezoeker. Gebruikersvriendelijkheid staat hierbij centraal.

Vervolgens starten we met de ontwikkeling van de techniek. We bouwen de website in WordPress. Een systeem dat wereldwijd up-to-date gehouden wordt door een sterke community en daardoor niet alleen eenvoudig is om mee te werken, maar ook nog eens heel veilig.

Natuurlijk kunnen we ook een volledige webshop voor je ontwikkelen. Het is maar net wat je doel is!

Tenslotte zorgen we voor content. We schrijven de teksten op basis van jouw input, zorgen voor goed beeldmateriaal als jij dat niet hebt, en vullen daarmee de pagina’s.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Vergeet je de SEO niet?

Dan is je website af. Nou, laat die klanten maar komen! Maar die komen niet als vanzelf naar je toe. Je gaat op social media vertellen dat je er bent, je kunt je zet SEO in om te scoren in Google en je gaat overal je visitekaartje achterlaten. 

Gebruik vooral een multichannel aanpak, dat is de beste manier om ook daadwerkelijk te zorgen voor naamsbekendheid.

Ligt de focus voor jou vooral op de werving van personeel? Denk dan eens aan een aparte ‘werken bij’ website. Daarop kun je nét wat meer vertellen, goed voor je employer branding.

Liever zelf je website bouwen, of dit ergens anders laten doen? Dat is prima, wij kunnen ook alleen het ontwerp verzorgen of de content. Geen probleem!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

13 + 3 =