Een video zegt zoveel

Even snel een filmpje kijken voor wat meer verdieping, is aan de orde van de dag.

Afhankelijk van het doel van jouw video, kunnen we hier een goed plan voor maken. Een vlog wat je deelt op social media is namelijk een heel ander project dan een bedrijfsvideo voor op de website of in een presentatie. Maar door goede keuzes te maken, zal video zeker zijn doel bereiken.

Bij het maken van een video starten we altijd met het doel van de video. En wat gaan we vertellen aan wie? Daaruit volgt een verhaallijn.

Als alles helder is, pas dan wordt er gefilmd. 

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Hoe wordt een bedrijfsfilm dan gemaakt?

Hoe we zo’n project aanvliegen hangt natuurlijk af van het type project. Is het een kort social media filmpje, dan kan een snelle vlog al voldoende zijn.

Wil je écht je bedrijf laten zien, dan gaan we eerst samen zitten om het doel van de video te bespreken. En de doelgroep. Wat wil je mede film bereiken? Wil je juist potentiële medewerkers enthousiasmeren? Of richt je je op new business? Dan wordt dit een heel ander filmpje. 

Dan gaan we met de verhaallijn aan de slag. Ook gaan we bepalen wat er gefilmd wordt. En wordt de film aangevuld met animaties? Hoe meer we van tevoren bepalen, hoe efficiënter het proces. 

Op de filmdag zijn we dus allemaal goed voorbereid en weten we wat we moeten doen. Na het filmen, volgt een stukje nabewerking en uiteindelijk wordt de film opgeleverd. 

We kunnen er nog ondertiteling onder zetten, wel zo handig voor social media waar iedereen zonder geluid kijkt. Ook kunnen we social cuts maken, zodat je korte filmpjes per onderwerp of afdeling kunt delen op social media. 

Want een film die op de plank blijft liggen, dat is zonde! Laten we ‘m vooral delen aan je doelgroep.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

9 + 14 =