Sylvia Maas

Sylvia Maas

Via een kleine omweg toch op haar plek gekomen als marketingspecialist. Een bak energie die ze graag overbrengt aan de mensen om haar heen. โ€œIk haal overal mijn inspiratie vandaan.โ€

โ€œIk ben zo blij als een kind als ik onder de mensen ben. Thuis, bij vrienden maar ook zeker bij ons op kantoor of op een netwerkborrel.โ€

Met Marloes naast haar zijde is ze ijzersterk, wat ook erg goed uitkomt als ze samen gaan sporten. Ze wordt blij van onvoorspelbare en overvolle dagen. Een leeg weekend voor de boeg? Reken maar op veel spontane verhalen bij de maandagochtend koffie.

Dus, ben jij op zoek naar creatieve concepten? Geen goed gesprek zonder goede koffieโ€ฆ Mail Sylvia!

Check het laatste blog van Sylvia:

Lekker spammen met e-mail marketing

Lekker spammen met e-mail marketingWij moeten de ondernemer nog tegenkomen die nog nooit over e-mail marketing heeft nagedacht.0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppSuper makkelijk...

Marloes Boogaard

Met haar universitaire diploma de hoogst opgeleide van het stel. Ze gaat recht op haar doel af en regelt het. Bij Marloes weet je zeker dat het goed komt.

โ€œIk zorg graag voor mensen, dat is mijn KIK. Ik doe dat thuis voor mijn gezin en ik sta klaar voor vrienden. Ook bij KIK ben ik begeleider van onze junioren.โ€

En onze klanten merken dat natuurlijk ook. Marloes zet altijd nรฉt dat stapje extra. Of het nu gaat om strategie of content creatie, Marloes bijt zich erin vast.

Na een drukke dag vindt ze het heerlijk om op de bank te ploffen. Maar een etentje met een vriendin slaat ze ook niet snel af. Sterker nog, je kunt haar wakker maken voor eten, vet en veul. En dan is het dus maar goed dat ze ook nog 2x per week flink in de weer gaat tijdens een circuit training, tennist en hardlooptโ€ฆ

Dus ben jij op zoek naar slimme strategieรซn of creatieve content? Mail Marloes!

Check het laatste blog van Marloes:

Marloes Boogaard
opel magazin

Amy Oomen

Amy is onze creatieve vormgever. Zij zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is voordat het de deur uitgaat en is aanspreekpunt voor onze stagiaire vormgeving. Het geeft haar een goed gevoel als ze anderen blij kan maken, nou en dat doet ze! Zij kan van een blanco vel iets moois maken. Dรกt is haar KIK!

In haar vrije tijd gaat ze graag naar een concert of festival.

“Het gevoel van je favoriete artiest live horen, vind ikzelf onbeschrijfbaar…”

Maar ook reizen, shoppen en gezelligheid met vrienden vindt ze heerlijk. En als ze thuis is, kijkt ze een serietje met haar vriend รฉn haar konijn. Haar wakker maken? Liever niet. Ja als het รฉcht moet, dan voor een broodje roomkaas…

Ben je op zoek naar creatieve dame die puntje precies is? Dan mail je Amy!

Fleur Feijen

Fleur houdt zich bij ons bezig met content marketing, dat betekent dat ze continu bezig is met content creatie voor social, websites en e-mail nieuwsbrieven. Het geeft haar een KIK om mensen te mogen inspireren!

โ€œDoor fijne mensen om me heen krijg ik een goed gevoel en dat geeft mij echt een KIK.โ€

In haar vrije tijd gaat ze graag erop uit. ย Fleur houdt van gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met familie & vrienden! Ook is ze altijd in voor een goed gesprek. Haar liefde voor paarden is erg groot en daarom kan je Fleur vaak terug vinden op stal.

Wil je Fleur ’s nachts wakker maken? Geen goed idee, tenzij je haar op het vliegtuig zet naar Ibiza. Dat is haar tweede thuis en ze krijgt een energieboost als ze daar is. Op dit eiland is veel te zien en ontdekken.

Dus, wil jij KIKKEN content? Mail dan Fleur!

Fleur
Fleur

Liza Zwier

Liza is onze stagiaire mediavormgeving, ze werkt mee aan opdrachten en is bij ons om ontzettend veel te leren! Ze heeft altijd al een interesse gehad in tekenen en creatief bezig zijn, de keuze voor dit vak was dan ook snel gemaakt.

‘Helemaal kapot gaan op het sportveld, de adrenaline en het voldane gevoel geven een echte KIK.’

In haar vrije tijd leest ze graag, staat er regelmatig een avondje Netflix op de planning maar ook sporten mag niet ontbreken.ย 

Ben je benieuwd naar wat voor KIK Liza jou kan geven? Neem dan contact met ons op!

Lenny

Lieve Lenny, laat de harten smelten. Maar schijn bedriegt, want ook Lenny zet graag zijn tanden in een leuke uitdaging.

โ€œGeen bot te groot of ik krijg hem wel stuk!โ€

Lenny houdt vooral van veel aandacht, op zijn tijd een brokje en liggen in zijn pluizige mandje. Naast het feit dat hij lekker actief is en houdt van de buitenlucht, is hij ook echt een teamplayer.

Hij zorgt bij vrijwel iedereen voor een grote lach op het gezicht. Behalve bij die ene buurpoesโ€ฆ Hoewel hij daar ook echt wel zijn best bij deed.

Toe aan een goeie knuffel of gewoon een ommetje? Aai Lenny!

 

opel magazin
splet99 mobilna verzija

KIKkracht

Ken jij de kracht van jouw bedrijf? En weet jij die over te brengen naar de juiste doelgroep? Dit zijn onze drie speerpunten!

Nuchter
Het blijft ons verbazen dat er zoveel woorden in het Engels zijn waarmee we onze Hollandse nuchterheid heel goed kunnen verwoorden: no-nonsense, to-the-point, down-to-earthโ€ฆ
ย 
En die dekken de lading niet eens, omdat we in onze aanpak zo lekker pragmatisch en doelgericht werken dat we het echt graag normaal en Nederlands willen houden.
ย 
We gaan voor resultaat. En wel liefst een renderend resultaat!
Energie
Niet alleen hangt er op ons kantoor een enorm positieve energie, we stralen dit ook uit naar onze klanten.
ย 
Omdat wij helemaal op kunnen gaan in het verhaal van onze klanten, komt er een gigantische bol aan inspiratie los waar iedereen enthousiast van wordt! Het komt dan ook met regelmaat voor dat mensen met hernieuwde inzichten en een bak energie ons kantoor weer verlaten.
ย 
En daar doen wij het voor.
Open en eerlijk
Dat je bij ons altijd kunt binnen lopen, vinden wij een open deur. Maar we vinden het niet alleen belangrijk dat je je bij ons altijd welkom voelt. We willen dat je ons ziet als een collega, waarmee je kunt sparren, maar waar je ook zelf heel open tegen kunt zijn. En die ook open is naar jou toe.
ย 
Vanzelfsprekend zijn wij makkelijk bereikbaar. We zijn spontaan, lekker direct en altijd eerlijk. En verwachten dat ook van onze klanten.
ย 
En eerlijk is eerlijk, we vinden het heerlijk!

Denk jij nou: hey dat is een leuk team? Check de vacatures!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

2 + 15 =