Sylvia Maas

Sylvia Maas

Sylvia. Via een kleine omweg toch op haar plek gekomen als marketingspecialist. Een bak energie die ze graag overbrengt aan de mensen om haar heen. “Ik haal overal mijn inspiratie vandaan.”

“Ik ben zo blij als een kind als ik onder de mensen ben. Thuis, bij vrienden maar ook zeker bij Frame21 of op een netwerkborrel.”

Met Marloes naast haar zijde is ze ijzersterk, wat ook erg goed uitkomt als ze samen gaan sporten. Ze wordt blij van onvoorspelbare en overvolle dagen. Een leeg weekend voor de boeg? Reken maar op veel spontane verhalen bij de maandagochtend koffie.

Dus, ben jij op zoek naar creatieve concepten? Geen goed gesprek zonder goede koffie… Bel Sylvia!

Check het laatste blog van Sylvia:

Haal het beste resultaat uit je sales!

Haal het beste resultaat uit je sales!2020, een jaar voor in de geschiedenisboeken. Maar wat brengt 2021? Gaan we weer geschiedenis schrijven? Ik mag hopen van wel. 0165 - 745...

Marloes Boogaard

Marloes. Met haar universitaire diploma de hoogst opgeleide van het stel. Ze gaat recht op haar doel af en regelt het. Bij Marloes weet je zeker dat het goed komt.

“Ik zorg graag voor mensen, dat is mijn KIK. Ik doe dat thuis voor mijn gezin en voor vrienden, maar ook bij KIK ben ik begeleider van onze junioren.”

En onze klanten merken dat natuurlijk ook. Marloes zet altijd nét dat stapje extra.

Na een drukke dag vindt ze het heerlijk om op de bank te ploffen. Maar een etentje met een vriendin slaat ze ook niet snel af. Sterker nog, je kunt haar wakker maken voor eten, vet en veul. En dan is het dus maar goed dat ze ook nog 2x per week flink in de weer gaat tijdens een circuit training, tennist en hardloopt…

Dus ben jij op zoek naar slimme strategieën? Bel Marloes!

Check het laatste blog van Marloes:

Inbound marketing: een slimme strategie

Inbound marketing: een slimme strategieWat zoekt jouw publiek? Wat willen ze zien of lezen? Daar richt je je op met inbound marketing. 0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppIn 5...

Marloes Boogaard
revija mazda grafično oblikovanje

Merel Schenk

Merel. Vogeltje wat zing je vroeg… nou deze paradijsvogel niet hoor. Maar als ze eenmaal op gang is, is ze niet te stoppen! Ze is super nieuwsgierig aangelegd.

“Ik zal je snel veel vragen stellen, of dat nou nodig is voor de ontwikkeling van een nieuw concept of gewoon omdat ik je wil leren kennen.” 

“Maar ik ben ook heel open en ook niet bang om antwoord te geven op andermans vragen!”

Merel zorgt voor de creatieve beelden, maakt dat concepten tot leven komen. Ze houdt van een positieve sfeer die ze bij KIK niet alleen gevonden heeft, maar ook zeker ondersteunt.

Ben je op zoek naar denderend design? Of wil je gewoon nog iets van haar weten? Bel Merel!

Noah Fioole

Noah. Komt misschien wat verlegen over, maar stop er een kwartje in en ze kletst voor een knaak! Heel gezellig, maar als er gewerkt moet worden, doet ze dat heel serieus. “Ik ben altijd op zoek naar de beste creatieve oplossing. Dat maakt me nieuwsgierig!”

“Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn, schilderde en tekende vroeger al veel.”

De keuze voor de opleiding vormgeving was voor Noah dus snel gemaakt. Naast haar opleiding chillt ze graag met haar vrienden, kijkt ze Netflix en houdt ze van lekker eten. Vooral Aziatisch is favoriet!

Dus. Zin in een babbeltje en vette vormgeving? Bel haar!

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Annabel Rovers

Annabel. Een lijstjes-meisje. Heel precies en nauwkeurig. Wat onmisbare eigenschappen zijn voor een online markeer. “Ik hou graag de touwtjes in handen en daar hoort een stukje overzicht ook bij.”

“Ook thuis maak ik vaak een planning voor mezelf, overzichtelijke lijstjes, to-do’s, noem maar op!”

Natuurlijk kan ze dit wel even loslaten als ze met haar familie op de bank zit, tijdens een etentje met haar vriendinnen of tijdens een goeie work-out.

Annabel, het wordt niets zonder jou… Ook benieuwd naar haar online marketing kwaliteiten en optimale resultaat? Bel Annabel!

Check het laatste blog van Annabel:

Storytelling in video

Storytelling in video, hoe doe je dat?Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar wat is er nog beter dan beeld? Bewegend beeld!0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppDaarom gebruik...

Pinot en Vinot

Pinot en Vinot. Bekijken alles vanuit een andere hoek, en zijn erg geliefd bij de meisjes. “De rust die we uitstralen krijgen we niet altijd terug.”

“Wij voelen ons als een vis in het water bij onze collega’s!”

Natuurlijk genieten ze van de gezelligheid op kantoor, tussen al deze meiden. Ze voelen zich op hun gemak en krijgen de ruimte zich uit te drukken op hun eigen manier.

Pinot en Vinot, onze nuchtere makkers! Op zoek naar bubbly bubbelss? Kom gewoon even langs!

opel magazin
splet99 mobilna verzija

KIKkracht

Ken jij de kracht van jouw bedrijf? En weet jij die over te brengen naar de juiste doelgroep? Dit zijn onze drie speerpunten!

Nuchter
Het blijft ons verbazen dat er zoveel woorden in het Engels zijn waarmee we onze Hollandse nuchterheid heel goed kunnen verwoorden: no-nonsense, to-the-point, down-to-earth…
 
En die dekken de lading niet eens, omdat we in onze aanpak zo lekker pragmatisch en doelgericht werken dat we het echt graag normaal en Nederlands willen houden.
 
We gaan voor resultaat. En wel liefst een renderend resultaat!
Energie
Niet alleen hangt er op ons kantoor een enorm positieve energie, we stralen dit ook uit naar onze klanten.
 
Omdat wij helemaal op kunnen gaan in het verhaal van onze klanten, komt er een gigantische bol aan inspiratie los waar iedereen enthousiast van wordt! Het komt dan ook met regelmaat voor dat mensen met hernieuwde inzichten en een bak energie ons kantoor weer verlaten.
 
En daar doen wij het voor.
Open en eerlijk
Dat je bij ons altijd kunt binnen lopen, vinden wij een open deur. Maar we vinden het niet alleen belangrijk dat je je bij ons altijd welkom voelt. We willen dat je ons ziet als een collega, waarmee je kunt sparren, maar waar je ook zelf heel open tegen kunt zijn. En die ook open is naar jou toe.
 
Vanzelfsprekend zijn wij makkelijk bereikbaar. We zijn spontaan, lekker direct en altijd eerlijk. En verwachten dat ook van onze klanten.
 
En eerlijk is eerlijk, we vinden het heerlijk!

Denk jij nou: hey dat is een leuk team? Check de vacatures!

 

Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel (Roosendaal)

info@kikmc.nl

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

8 + 13 =