Sylvia Maas

Sylvia Maas

Via een kleine omweg toch op haar plek gekomen als marketingspecialist. Een bak energie die ze graag overbrengt aan de mensen om haar heen. “Ik haal overal mijn inspiratie vandaan.”

“Ik ben zo blij als een kind als ik onder de mensen ben. Thuis, bij vrienden maar ook zeker bij ons op kantoor of op een netwerkborrel.”

Met Marloes naast haar zijde is ze ijzersterk, wat ook erg goed uitkomt als ze samen gaan sporten. Ze wordt blij van onvoorspelbare en overvolle dagen. Een leeg weekend voor de boeg? Reken maar op veel spontane verhalen bij de maandagochtend koffie.

Dus, ben jij op zoek naar creatieve concepten? Geen goed gesprek zonder goede koffie… Bel Sylvia!

Check het laatste blog van Sylvia:

Lekker spammen met e-mail marketing

Lekker spammen met e-mail marketingWij moeten de ondernemer nog tegenkomen die nog nooit over e-mail marketing heeft nagedacht.0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppSuper makkelijk...

Marloes Boogaard

Met haar universitaire diploma de hoogst opgeleide van het stel. Ze gaat recht op haar doel af en regelt het. Bij Marloes weet je zeker dat het goed komt.

“Ik zorg graag voor mensen, dat is mijn KIK. Ik doe dat thuis voor mijn gezin en voor vrienden, maar ook bij KIK ben ik begeleider van onze junioren.”

En onze klanten merken dat natuurlijk ook. Marloes zet altijd nét dat stapje extra.

Na een drukke dag vindt ze het heerlijk om op de bank te ploffen. Maar een etentje met een vriendin slaat ze ook niet snel af. Sterker nog, je kunt haar wakker maken voor eten, vet en veul. En dan is het dus maar goed dat ze ook nog 2x per week flink in de weer gaat tijdens een circuit training, tennist en hardloopt…

Dus ben jij op zoek naar slimme strategieën? Bel Marloes!

Check het laatste blog van Marloes:

Nieuwe markten aanboren of innoveren?

Nieuwe markten aanboren of innoveren?Je wilt #vooruitgaan, dát is jouw KIK! Maar hoe doe je dat en hoe zorg je voor die groei?0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppStrategieën voor...

Marloes Boogaard
revija mazda grafično oblikovanje

Merel Schenk

Vogeltje wat zing je vroeg… nou deze paradijsvogel niet hoor. Maar als ze eenmaal op gang is, is ze niet te stoppen! Ze is super nieuwsgierig aangelegd.

“Ik zal je snel veel vragen stellen, of dat nou nodig is voor de ontwikkeling van een nieuw concept of gewoon omdat ik je wil leren kennen.” 

“Maar ik ben ook heel open en ook niet bang om antwoord te geven op andermans vragen!”

Merel zorgt voor de creatieve beelden, maakt dat concepten tot leven komen. Ze houdt van een positieve sfeer die ze bij KIK niet alleen gevonden heeft, maar ook zeker ondersteunt.

Ben je op zoek naar denderend design? Of wil je gewoon nog iets van haar weten? Bel Merel!

Huib Ridderhof

De eerste echte kerel van KIK! Huib lijkt misschien een stille jongen, maar hij staat zijn mannetje tussen de meiden. Hij is sportief en altijd behulpzaam.

“Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en help graag mensen verder. In plaats van het middelpunt te zijn in een gesprek, ben ik liever aan het luisteren en observeren.”

Waarschijnlijk komt het ook daardoor dat zijn geweldige werk er altijd KIKken uitziet. “Ik ben heel flexibel en ga altijd door tot we tevreden zijn. Na een lange dag vind ik het wel lekker om nog even te sporten, maar ik kan ook genieten van het eten van een goed stuk vlees.”

Eten is wel een dingetje voor onze Huib, hij ontbijt al zijn hele leven lange exact hetzelfde (wij zijn benieuwd wat dat is…) en midden in de nacht kan je hem wakker maken voor kipnuggets.

Op zoek naar een luisterend oor of een geweldig goed concept? Bel met Huib!

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Noa van Peenen

Als kind zijnde tekende ze al heel veel en op de middelbare school mocht ze zichzelf vermaken met de technische kant van het vormgeven in het mini theater op het school terrein. Het zat er dus al vroeg in, dat vormgeven!

“Ik ga ervoor een eindproduct te leveren waar een klant echt op zat te wachten! En hoop dan wel dat het niet geel hoeft te zijn.. want ik heb zo’n hekel aan de kleur geel!”

Passie van Noa is paardensport, ze rijdt in de hogere dressuursport en naast de 6 keer per week trainen, vind ze het ook fijn om nog 3 keer per week te sporten. Zowel in haar vak als in de sport gaat ze net zo lang door tot ze tevreden is. Perfectionistisch trekje misschien…?

Over het paard getild is ze zeker niet. Ze kan enorm genieten van een ritje naar McDonalds of een goeie pizza.

Ook de wens richting een hoger level? Bel Noa!

Samantha Tieman

Klein van stuk, maar niet stuk te krijgen! Samantha is een gezelligheidsdier, houdt van mensen om haar heen en van iedereen iets te leren.

“Mijn KIK is een zo gezellig mogelijke sfeer met iedereen om me heen creëren. En heb je een vraag? Ik help je graag!”

“Ik eet het liefste sushi (pas maar op Pinot en Vinot!) en heb graag mensen om me heen. Dus ben ik vaak met vrienden en vriendinnen te vinden.” Geheimen… die heeft dit open boek niet.

Samantha is breed inzetbaar en houdt zich vooral bezig met online marketing en copywriting. “Op het MBO ben ik in aanraking gekomen met marketing en ben ik me daar meer in gaan verdiepen. Vooral van online marketing gaat mijn hart sneller kloppen!”

Dus heb je een vraag over online marketing? Of gewoon zin in een gezellig praatje? Bel Samantha!

Check het laatste blog van Samantha:

Alles kleurt oranje!

Alles kleurt oranje! Het EK voetbal is gestart en dat betekent inhaken! Wanneer je een folder leest, televisie kijkt of gewoon door Facebook scrolt, overal kom je EK inhakers tegen. 0165 - 745...

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Jet Spiering

Deze vrolijke dame zorgt graag voor leven in de brouwerij. Of dat nou thuis is, met haar vriendinnen, of hier op kantoor, ze brengt een hoop gezelligheid mee.

“Mijn KIK is dingen doen waar ik gelukkig en blij van word, met alleen maar positieve mensen om mij heen. Positief in het leven staan vind ik erg belangrijk!”

Ze is daarnaast erg leergierig en ook niet te bang om iets te vragen. Haar studie richting management komt niet alleen hier goed van pas, maar ook zeker bij het runnen van haar eigen sieraden webshop.

En sta niet raar te kijken als je ineens iemand hoort meezingen… Jet kan zich in publieke ruimtes niet inhouden en zingt dan graag ongegeneerd mee met de hits die ze hoort.

Dus, zin in een leuke karaoke avond of heb je gewoon nog een project wat goed gemanaged moet worden? Bel met Jet!

Widad Gelti

Klein van stuk, maar niet zomaar klein te krijgen. Dat is onze Widad! Zij staat stevig in haar schoenen en is een echte doorzetter.

“Als ik iets wil, ga ik er echt voor. Goede resultaten geven me een boost en zorgen ervoor dat ik trots ben op mezelf en dat ik door wil gaan.”

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Widad kijkt er dan ook echt naar uit om weer op vakantie te kunnen gaan. Het liefst doet ze dat met het vliegtuig en dat komt goed uit, want zonder navigatiesysteem komt ze nergens! Gelukkig kan ze tot die tijd haar rust ook vinden in het lezen van boeken en lekker te Netflixen.

Op zoek naar goede en vernieuwende ideeën? Bel Widad!

Check het laatste blog van Widad:

opel magazin
splet99 mobilna verzija

KIKkracht

Ken jij de kracht van jouw bedrijf? En weet jij die over te brengen naar de juiste doelgroep? Dit zijn onze drie speerpunten!

Nuchter
Het blijft ons verbazen dat er zoveel woorden in het Engels zijn waarmee we onze Hollandse nuchterheid heel goed kunnen verwoorden: no-nonsense, to-the-point, down-to-earth…
 
En die dekken de lading niet eens, omdat we in onze aanpak zo lekker pragmatisch en doelgericht werken dat we het echt graag normaal en Nederlands willen houden.
 
We gaan voor resultaat. En wel liefst een renderend resultaat!
Energie
Niet alleen hangt er op ons kantoor een enorm positieve energie, we stralen dit ook uit naar onze klanten.
 
Omdat wij helemaal op kunnen gaan in het verhaal van onze klanten, komt er een gigantische bol aan inspiratie los waar iedereen enthousiast van wordt! Het komt dan ook met regelmaat voor dat mensen met hernieuwde inzichten en een bak energie ons kantoor weer verlaten.
 
En daar doen wij het voor.
Open en eerlijk
Dat je bij ons altijd kunt binnen lopen, vinden wij een open deur. Maar we vinden het niet alleen belangrijk dat je je bij ons altijd welkom voelt. We willen dat je ons ziet als een collega, waarmee je kunt sparren, maar waar je ook zelf heel open tegen kunt zijn. En die ook open is naar jou toe.
 
Vanzelfsprekend zijn wij makkelijk bereikbaar. We zijn spontaan, lekker direct en altijd eerlijk. En verwachten dat ook van onze klanten.
 
En eerlijk is eerlijk, we vinden het heerlijk!

Denk jij nou: hey dat is een leuk team? Check de vacatures!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

info@kikmc.nl

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

2 + 7 =