Sylvia Maas

Sylvia Maas

Via een kleine omweg toch op haar plek gekomen als marketingspecialist. Een bak energie die ze graag overbrengt aan de mensen om haar heen. “Ik haal overal mijn inspiratie vandaan.”

“Ik ben zo blij als een kind als ik onder de mensen ben. Thuis, bij vrienden maar ook zeker bij ons op kantoor of op een netwerkborrel.”

Met Marloes naast haar zijde is ze ijzersterk, wat ook erg goed uitkomt als ze samen gaan sporten. Ze wordt blij van onvoorspelbare en overvolle dagen. Een leeg weekend voor de boeg? Reken maar op veel spontane verhalen bij de maandagochtend koffie.

Dus, ben jij op zoek naar creatieve concepten? Geen goed gesprek zonder goede koffie… Bel Sylvia!

Check het laatste blog van Sylvia:

Lekker spammen met e-mail marketing

Lekker spammen met e-mail marketingWij moeten de ondernemer nog tegenkomen die nog nooit over e-mail marketing heeft nagedacht.0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppSuper makkelijk...

Marloes Boogaard

Met haar universitaire diploma de hoogst opgeleide van het stel. Ze gaat recht op haar doel af en regelt het. Bij Marloes weet je zeker dat het goed komt.

“Ik zorg graag voor mensen, dat is mijn KIK. Ik doe dat thuis voor mijn gezin en ik sta klaar voor vrienden. Ook bij KIK ben ik begeleider van onze junioren.”

En onze klanten merken dat natuurlijk ook. Marloes zet altijd nét dat stapje extra. Of het nu gaat om strategie of content creatie, Marloes bijt zich erin vast.

Na een drukke dag vindt ze het heerlijk om op de bank te ploffen. Maar een etentje met een vriendin slaat ze ook niet snel af. Sterker nog, je kunt haar wakker maken voor eten, vet en veul. En dan is het dus maar goed dat ze ook nog 2x per week flink in de weer gaat tijdens een circuit training, tennist en hardloopt…

Dus ben jij op zoek naar slimme strategieën of creatieve content? Bel Marloes!

Check het laatste blog van Marloes:

Van offline naar online

Hoe was het in onze branche 10 jaar geleden? Welke media gebruikten we en hoe snel is alles veranderd? Draait het écht allemaal alleen nog maar om online?

Marloes Boogaard
opel magazin

Amy Oomen

Amy is onze creatieve vormgever. Zij zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is voordat het de deur uitgaat en is aanspreekpunt voor onze stagiaire vormgeving. Het geeft haar een goed gevoel als ze anderen blij kan maken, nou en dat doet ze! Zij kan van een blanco vel iets moois maken. Dát is haar KIK! 

In haar vrije tijd gaat ze graag naar een concert of festival.

“Het gevoel van je favoriete artiest live horen, vind ikzelf onbeschrijfbaar…”

Maar ook reizen, shoppen en gezelligheid met vrienden vindt ze heerlijk. En als ze thuis is, kijkt ze een serietje met haar vriend én haar konijn. Haar wakker maken? Liever niet. Ja als het écht moet, dan voor een broodje roomkaas… 

Ben je op zoek naar creatieve dame die puntje precies is? Dan bel je Amy!

Shirley Longdon

Shirley houdt zich bezig met vormgeving, dat houdt in dat ze helpt met het maken van de media-uitingen. Online en offline.

Haar KIK is: haar creativiteit kwijt kunnen in vormgeving! Ook in haar vrije tijd is ze hier mee bezig. Ze vindt het leuk om te tekenen zowel op papier als digitaal. 

“Het past goed bij mij en ik haal hier heel veel plezier uit. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en als dat kan doormiddel van creatief denken en werken dan doe ik dat graag.”

In haar vrije tijd kijkt ze graag een filmpje met haar vriendin of gaat ze shoppen in de 2de hands winkel om te zoeken naar leuke spulletjes.  Shirley vindt het fijn om positief in het leven te staan en van alles de goede kant te zien, want alles is gewoon leuker als je op de positieve dingen focust! Ze werkt graag met mensen, vindt mensen heel interessant en is altijd nieuwsgierig naar waarom we bepaalde dingen doen. 

Dus, wil jij KIKKEN ontwerpen? Dan moet je bij Shirley zijn!

revija mazda grafično oblikovanje
revija mazda grafično oblikovanje

Daan Becx

Daan houdt zich bezig met contentmarketing. Dat betekent dat hij bezig is met het onderhouden van social media, content op websites en het schrijven van teksten.

Zijn KIK is: Het helpen van anderen en hen blij te maken. Daan krijgt altijd een KIK als hij andere mensen tevreden kan maken met wat hij voor diegene kan doen.

“Je zal mij altijd zien met een lach op mijn gezicht. Ik vind het belangrijk om positief in het leven te staan en om anderen te laten zien dat je moet genieten.”

In zijn vrije tijd is Daan alleen maar bezig met sporten. Hij sport al vanaf zijn 4e levensjaar en het geeft hem rust. Sport is iets voor Daan wat hem bezighoudt en waar hij zijn energie in kwijt kan. Naast sporten gaat Daan ook veel om met vrienden. De rest van zijn vrije tijd vult hij op met het zijn van vrienden of familie.

Ben je op zoek naar een gezellig persoon om mee te KIKKEN? Daar is Daan de perfecte persoon voor

Lenny

Lieve Lenny, laat de harten smelten. Maar schijn bedriegt, want ook Lenny zet graag zijn tanden in een leuke uitdaging.

“Geen bot te groot of ik krijg hem wel stuk!”

Lenny houdt vooral van veel aandacht, op zijn tijd een brokje en liggen in zijn pluizige mandje. Naast het feit dat hij lekker actief is en houdt van de buitenlucht, is hij ook echt een teamplayer.

Hij zorgt bij vrijwel iedereen voor een grote lach op het gezicht. Behalve bij die ene buurpoes… Hoewel hij daar ook echt wel zijn best bij deed.

Toe aan een goeie knuffel of gewoon een ommetje? Aai Lenny!

 

opel magazin
splet99 mobilna verzija

KIKkracht

Ken jij de kracht van jouw bedrijf? En weet jij die over te brengen naar de juiste doelgroep? Dit zijn onze drie speerpunten!

Nuchter
Het blijft ons verbazen dat er zoveel woorden in het Engels zijn waarmee we onze Hollandse nuchterheid heel goed kunnen verwoorden: no-nonsense, to-the-point, down-to-earth…
 
En die dekken de lading niet eens, omdat we in onze aanpak zo lekker pragmatisch en doelgericht werken dat we het echt graag normaal en Nederlands willen houden.
 
We gaan voor resultaat. En wel liefst een renderend resultaat!
Energie
Niet alleen hangt er op ons kantoor een enorm positieve energie, we stralen dit ook uit naar onze klanten.
 
Omdat wij helemaal op kunnen gaan in het verhaal van onze klanten, komt er een gigantische bol aan inspiratie los waar iedereen enthousiast van wordt! Het komt dan ook met regelmaat voor dat mensen met hernieuwde inzichten en een bak energie ons kantoor weer verlaten.
 
En daar doen wij het voor.
Open en eerlijk
Dat je bij ons altijd kunt binnen lopen, vinden wij een open deur. Maar we vinden het niet alleen belangrijk dat je je bij ons altijd welkom voelt. We willen dat je ons ziet als een collega, waarmee je kunt sparren, maar waar je ook zelf heel open tegen kunt zijn. En die ook open is naar jou toe.
 
Vanzelfsprekend zijn wij makkelijk bereikbaar. We zijn spontaan, lekker direct en altijd eerlijk. En verwachten dat ook van onze klanten.
 
En eerlijk is eerlijk, we vinden het heerlijk!

Denk jij nou: hey dat is een leuk team? Check de vacatures!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

8 + 8 =