Sylvia Maas

Sylvia Maas

Via een kleine omweg toch op haar plek gekomen als marketingspecialist. Een bak energie die ze graag overbrengt aan de mensen om haar heen. “Ik haal overal mijn inspiratie vandaan.”

“Ik ben zo blij als een kind als ik onder de mensen ben. Thuis, bij vrienden maar ook zeker bij ons op kantoor of op een netwerkborrel.”

Met Marloes naast haar zijde is ze ijzersterk, wat ook erg goed uitkomt als ze samen gaan sporten. Ze wordt blij van onvoorspelbare en overvolle dagen. Een leeg weekend voor de boeg? Reken maar op veel spontane verhalen bij de maandagochtend koffie.

Dus, ben jij op zoek naar creatieve concepten? Geen goed gesprek zonder goede koffie… Bel Sylvia!

Check het laatste blog van Sylvia:

Lekker spammen met e-mail marketing

Lekker spammen met e-mail marketingWij moeten de ondernemer nog tegenkomen die nog nooit over e-mail marketing heeft nagedacht.0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppSuper makkelijk...

Marloes Boogaard

Met haar universitaire diploma de hoogst opgeleide van het stel. Ze gaat recht op haar doel af en regelt het. Bij Marloes weet je zeker dat het goed komt.

“Ik zorg graag voor mensen, dat is mijn KIK. Ik doe dat thuis voor mijn gezin en voor vrienden, maar ook bij KIK ben ik begeleider van onze junioren.”

En onze klanten merken dat natuurlijk ook. Marloes zet altijd nét dat stapje extra. Of het nu gaat om strategie of content creatie, Marloes bijt zich erin vast.

Na een drukke dag vindt ze het heerlijk om op de bank te ploffen. Maar een etentje met een vriendin slaat ze ook niet snel af. Sterker nog, je kunt haar wakker maken voor eten, vet en veul. En dan is het dus maar goed dat ze ook nog 2x per week flink in de weer gaat tijdens een circuit training, tennist en hardloopt…

Dus ben jij op zoek naar slimme strategieën? Bel Marloes!

Check het laatste blog van Marloes:

Nieuwe markten aanboren of innoveren?

Nieuwe markten aanboren of innoveren?Je wilt #vooruitgaan, dát is jouw KIK! Maar hoe doe je dat en hoe zorg je voor die groei?0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppStrategieën voor...

Marloes Boogaard
revija mazda grafično oblikovanje

Merel Schenk

Vogeltje wat zing je vroeg… nou deze paradijsvogel niet hoor. Maar als ze eenmaal op gang is, is ze niet te stoppen! Ze is super nieuwsgierig aangelegd.

“Ik zal je snel veel vragen stellen, of dat nou nodig is voor de ontwikkeling van een nieuw concept of gewoon omdat ik je wil leren kennen.” 

“Maar ik ben ook heel open en ook niet bang om antwoord te geven op andermans vragen!”

Merel zorgt voor de creatieve beelden, maakt dat concepten tot leven komen. Ze houdt van een positieve sfeer die ze bij KIK niet alleen gevonden heeft, maar ook zeker ondersteunt.

Ben je op zoek naar denderend design? Of wil je gewoon nog iets van haar weten? Bel Merel!

Denise Agterdenbos

Deze blondie moet je niet zomaar ’s nachts wakker maken, dan moet er wel écht iets aan de hand zijn. En eigenlijk in de ochtend ook liever niet te vroeg. Maar als ze dan eenmaal lekker op gang is, is ze ook niet te stoppen!

“Samen maken we het juiste eindproduct. Mooi werk valt altijd op!”

Denise houdt van creatief bezig zijn en het liefst met vormgeven. Je maakt haar blij met de vraag naar een nieuw logo, huisstijl of verpakking. Liefst een opdracht met een uitdaging, dan is haar dag helemaal goed!

Die uitdaging zoekt ze ook in sport, ze daagt zichzelf graag uit in de sportschool, waar ze met fitness steeds op zoek gaat naar de grens. Om tot rust te komen kan ze ook genieten van een lekker Netflix avondje of met vrienden op stap.

Heb jij nog een leuke uitdaging voor onze Denise? Bel haar!

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Lieke van der Linden

Lieke is een echte thrillseeker! Creatieve duizendpoot die nogal lastig stil kan zitten. Leuke en gezellige mensen om haar heen, lekker eten, wat nieuws ondernemen, Lieke is overal voor in!

“Ik ben graag met mensen om me heen, dan geniet ik van elke seconde!”

Lieke is leergierig en als ze iets ziet wat ze wilt kunnen, zal ze er alles voor doen om datgene te bereiken. Ze sport graag, geeft atletiek training aan kinderen en is altijd op zoek naar nieuwe dingen, zoals skydiven of ice karten.

Misschien heeft ze tijdens een van die avonturen haar helm vergeten op te doen, want Lieke eet nooit een andere kleur snoepjes dan rood. Kikken kleurtje vinden wij ook wel!

Als je Lieke in de nacht zou willen wakker maken, doe dat dan vooral voor een goed avontuurlijk tripje. Ze zou nog graag een keer uit een vliegtuig springen.

Op zoek naar avontuur of gewoon een dijk van een concept? Bel Lieke!

 

Nada Ben Dris

Deze spring in het veld heet Nada. En dit is niet niks noppes, nee! Bruisend gaat zij door het leven, liefst met mensen om haar heen. Communicatie is dan ook haar ding!

“Samen aan de top is veel gezelliger dan alleen!”

Ze houdt dan ook van een feestje en is dan altijd in een top outfit op de dansvloer te vinden. Maar als je denkt dat zij maar simpel door het leven fladdert, heb je het mis. Ze koos voor marketing omdat ze streeft naar een goed en winstgevend resultaat. En natuurlijk omdat je dat op een creatieve manier kunt bereiken.

Alles is mogelijk, zo lang je er maar in gelooft. En zolang dromer Nada lekker kan genieten van muziek en van een koude Cola Zero, gaat ze vol voor haar doelen!

Ben je op zoek naar goed advies over je kleding of een social media aanpak? Bel Nada!

Neuromarketing: ver van je bed?

Neuromarketing: ver van je bed?Het klink allemaal heel ingewikkeld. Neuromarketing. Nee daar doet ons bedrijf niet aan. Veel te ingewikkeld. Maar wist je dat met kleine stappen al veel kunt...

opel magazin
opel magazin

Lenny

Lieve Lenny, laat de harten smelten. Maar schijn bedriegt, want ook Lenny zet graag zijn tanden in een leuke uitdaging.

“Geen bot te groot of ik krijg hem wel stuk!”

Lenny houdt vooral van veel aandacht, op zijn tijd een brokje en liggen in zijn pluizige mandje. Naast het feit dat hij lekker actief is en houdt van de buitenlucht, is hij ook echt een teamplayer.

Hij zorgt bij vrijwel iedereen voor een grote lach op het gezicht. Behalve bij die ene buurpoes… Hoewel hij daar ook echt wel zijn best bij deed.

Toe aan een goeie knuffel of gewoon een ommetje? Aai Lenny!

 

splet99 mobilna verzija

KIKkracht

Ken jij de kracht van jouw bedrijf? En weet jij die over te brengen naar de juiste doelgroep? Dit zijn onze drie speerpunten!

Nuchter
Het blijft ons verbazen dat er zoveel woorden in het Engels zijn waarmee we onze Hollandse nuchterheid heel goed kunnen verwoorden: no-nonsense, to-the-point, down-to-earth…
 
En die dekken de lading niet eens, omdat we in onze aanpak zo lekker pragmatisch en doelgericht werken dat we het echt graag normaal en Nederlands willen houden.
 
We gaan voor resultaat. En wel liefst een renderend resultaat!
Energie
Niet alleen hangt er op ons kantoor een enorm positieve energie, we stralen dit ook uit naar onze klanten.
 
Omdat wij helemaal op kunnen gaan in het verhaal van onze klanten, komt er een gigantische bol aan inspiratie los waar iedereen enthousiast van wordt! Het komt dan ook met regelmaat voor dat mensen met hernieuwde inzichten en een bak energie ons kantoor weer verlaten.
 
En daar doen wij het voor.
Open en eerlijk
Dat je bij ons altijd kunt binnen lopen, vinden wij een open deur. Maar we vinden het niet alleen belangrijk dat je je bij ons altijd welkom voelt. We willen dat je ons ziet als een collega, waarmee je kunt sparren, maar waar je ook zelf heel open tegen kunt zijn. En die ook open is naar jou toe.
 
Vanzelfsprekend zijn wij makkelijk bereikbaar. We zijn spontaan, lekker direct en altijd eerlijk. En verwachten dat ook van onze klanten.
 
En eerlijk is eerlijk, we vinden het heerlijk!

Denk jij nou: hey dat is een leuk team? Check de vacatures!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

1 + 2 =