fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK reclamebureau Roosendaal: het leukste bureau voor Brabant!
fade
7592
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7592,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Reclamebureau Roosendaal

Fullservice zonder poespas

Wij zijn KIK Reclamebureau Roosendaal, het leukste bureau voor heel Brabant! Wij zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs en weten van aanpakken.

Helder en zonder poespas

Down-to-earth en no-nonsens, dat zijn termen die aangeven hoe normaal wij zijn en werken. Nuchter, zeker geen poespas, wij gaan voor ’t beste resultaat. Zo behalen wij successen voor onze klanten. Wij werken open en transparant, zonder onverwachte kosten achteraf. Een heldere formulering, zorgt voor een heldere verwachting.

On- en offline reclamebureau

Geen dikke communicatieplannen, maar gewoon een helder plan van aanpak, overzichtelijk en to-the-point. Dát levert volgens ons wat op.

We pakken direct door met de juiste middelen door. Online en offline, een sterke combinatie. Hiervoor gebruiken we ons netwerk met échte gemotiveerde specialisten op het gebied van online marketing, website ontwikkeling, concept en design, fotografie, copywriting, drukwerk, etc.!

Neem contact op!

Dus ben je op zoek naar een reclamebureau Roosendaal waar je je écht welkom voelt? Neem eens contact op en kom langs! Of klik op home om door de hele website heen te lopen. Daar tref je een boel projecten, een informatief blog en onze speciale Kikken! pagina voor inspiratie.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio