Een animatie compleet op maat

Handig is dat je niet afhankelijk bent van modellen, zelfs je product hoeft nog niet te bestaan. Voordat we starten met de animatie, bepalen we gezamenlijk hoe het script eruit moet komen te zien; wat gaan we precies vertellen?

Daarna bepalen we de stijl van de animatie en ontwikkelen we grafische elementen (achtergronden, karakters, objecten en iconen). Zodra we het script in grote lijnen hebben, komen we tot een storyboard. We nemen je afbeelding voor afbeelding door het verhaal heen en bepalen ook wat de tekst wordt voor de voice-over.

Tenslotte wordt het geheel geanimeerd en gemonteerd tot een filmpje van ongeveer 2 minuten.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Waarom zou ik een animatie inzetten?

Want een animatie is heel duur toch? Dat klopt, de meeste animaties zijn niet goedkoop. Deze worden helemaal op maat gemaakt. Maar ze zijn door er handige social cuts van te maken, wel breed in te zetten. Zo maak je écht gebruik van de animatie!

En je kunt er ook voor kiezen een eenvoudige animatie te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een kort filmpje met bewegende tekst en een muziekje eronder. Gewoon om op social media nét wat meer op te vallen. Ook gemakkelijk aan te vullen met foto’s.

Als de basis daarvoor eenmaal staat, zijn de kosten om deze aan te passen met een andere tekst echt niet zo hoog.

Kijk maar eens op onze social media kanalen, hoe wij dat doen. 

 

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

4 + 3 =