Achtergrond

Openbare Basisschool de Klimroos is een plek waar kinderen tot bloei komen en ze uitgedaagd worden om op te groeien binnen een veilige omgeving. Hun persoonlijke aanpak is op een school van deze omvang wel uniek te noemen. Ieder kind wordt gekend en erkend.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

Campagne

De Klimroos opende een eigen kinderopvang. We hebben een complete campagne opgezet rondom deze opening. Alles binnen een thema:

De tijd van je leven!

We hebben hiervoor een uitnodiging gemaakt, social media uitingen en diverse animaties op LED borden.

Rapportmappen

We hebben super mooie rapportmappen gemaakt voor de leerlingen! De muurschildering die terugkomt in de school, hebben we omgezet naar een illustratie. Deze komt terug op alle tabs. De map zelf is transparant, met de illustratie als lijntekening. Dit geeft een mooi 3D effect.

opel magazin

Zichtbaarheid

We hebben verschillende banieren gemaakt, zo ben je goed zichtbaar! En ook opvallende tasjes voor de kinderen helpen daarmee.

Schoolkalender

Een kalender om thuis op te hangen in de keuken, heel handig voor de ouders! Helemaal binnen de huisstijl van de Klimroos gemaakt. Fris en vrolijk.

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

E-mail nieuwsbrief

We hebben een mooie basis weggezet voor hun e-mail nieuwsbrieven.

Schoolgids

Voor verschillende basisscholen maken we naast een kalender, ook de schoolgids. Dit is de versie van 2021 voor de Klimroos! 

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

8 + 6 =