Opvallen in Google

Als website SEO vriendelijk is en je weet op welke zoekwoorden je gevonden wil worden, kunnen Google advertenties een mooie aanvulling zijn. Zeker als je voor snel resultaat wilt gaan.

Er zijn verschillende campagnes die we voor je kunnen inrichten, denk hierbij aan tekstadvertenties, display advertenties, Google shopping of een remarketing campagne.

Wat voor campagne het wordt, hangt helemaal af van je doelstelling. Wil je nieuwe mensen bereiken? Of juist de doelgroep die je website al eens bezocht heeft.

Na het inrichten houden we je campagne nauwgezet in de gaten en sturen we maandelijks bij. Je ontvangt elke maand een rapportage van de voortgang.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Wat levert online marketing mij op?

Als jij een webshop hebt, is dit direct in te schatten en in rapportages ook goed meetbaar. Dan levert het direct omzet op. 

Maar ben jij bijvoorbeeld een dienstverlener, dan is het niet zo simpel helaas. Natuurlijk zijn conversies te meten, dus zie je hoeveel mensen er na het klikken op de advertentie ook daadwerkelijk contact hebben opgenomen. Maar dit kan ook een stagiaire zijn, wat misschien niet een doelstelling is. 

Daarom adviseren wij voor deze klanten altijd een multichannel inzet van de middelen. Als de basis van de communicatie (je huisstijl, je website) netjes staat, is online marketing en Google advertising één van de manieren om meer omzet te genereren. 

Maar vergeet bijvoorbeeld social media niet, SEO of de offline middelen. Daarom is het zo handig het advies te krijgen van een fullservice bureau.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

5 + 12 =