Een logo op maat voor jouw bedrijf

Een logo past bij jouw bedrijf en laat aan de buitenwereld zien wie je bent en wat je doet. Een belangrijk uitgangspunt dus!

Een logo, klinkt heel eenvoudig, je hebt een bedrijf of een productgroep en je hebt daar een naam en een logo voor nodig. Toch is het belangrijk om hier even goed voor te gaan zitten. Want dit logo vormt wel de basis van je uitstraling. En liefst verander je die niet al te vaak.

Met behulp van de uitkomsten van onze brainstorm, hebben we alle tools om een logo op maat te maken. We doen onderzoek naar de concurrent, kijken wat gebruikelijk is in jouw branche en vinden de plek die jij daarin kunt innemen.

Met jouw onderscheidend vermogen, wat we op tafel hebben gekregen, zien we ook direct hoe je jouw klanten gaat aantrekken. Een passend logo ondersteunt je hierbij.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

En het gaat verder dan alleen een logo

De ontwikkeling van een logo is meestal niet een op zich staand project. We creëren een complete huisstijl waarmee je jouw identiteit echt goed weer kunt geven. Deze huisstijl bestaat naast het logo uit vastgestelde kleuren, een gebalanceerde beeldtaal en een tone-of-voice, hoe ga je jouw doelgroep aanspreken.

En dan kijken we verder, want aan een logo alleen heb je niets. Je gaat het gebruiken op je visitekaartje, op je website, social media kanalen, misschien zelfs op je auto of op de gevel van je pand! Je kunt het zo gek niet bedenken of je zet je logo erop. En dan is het toch wel belangrijk dat het een goed logo is.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

12 + 3 =