Achtergrond

Je wilt de beste opvang voor jouw kind. Een veilige plek, waar voldoende aandacht is voor de basis en waar ook echt goed voor jouw kind gezorgd wordt op de momenten dat je er zelf niet kan zijn. Dan moet je bij Just-4-Kids zijn!

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

“Geweldige samenwerking met een mooi resultaat”

Nathalie Lee

Meer naamsbekendheid voor gastouderbureau

Huisstijl

Wij hebben een krachtige pitchtekst geschreven die onder andere terug te vinden is op de website. Daarna hebben we de huisstijl aangevuld met vrolijke bolletjes. En een leuk visitekaartje gemaakt.

Website ontwerp

Deze aanvulling op de huisstijl en de pitchtekst komen terug in het ontwerp van de website dat we gemaakt hebben.

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Schriftjes

De gastouders aangesloten van dit bureau kregen schriftjes die ze kunnen gebruiken om leuke verhaaltjes over de kinderen in te schrijven. En die komen vervolgens weer bij de ouder terecht.

Facebook advertenties

Om nieuwe kinderen aan te trekken én om gastouders te werven, zetten we Facebook campagnes in. De doelgroep krijgt deze leuke ads te zien in hun stories en tijdlijn.

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Groeipapier

Hoe leuk is het om aan een zwangere vrouw een felicitatie te sturen? En hoe leuk is het als je daarmee ook wat laat groeien? Stop dit papier in de grond en er bloeit wat moois op. Voor Just-4-Kids maakten we deze mooie attentie. Deze worden via verloskundigen verspreid.

Folder

Een folder volledig passend bij je kernwaarden. Wij hebben deze voor Just-4-Kids mogen maken. Met leuke beelden en met speelse huisstijlelementen.

opel magazin

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

14 + 13 =