Een professionele huisstijl

Natuurlijk kan je via internet een prima huisstijl laten ontwikkelen. Maar wat dan vaak ontbreekt is de koppeling met jouw gedachtegoed, jouw waarden. En dat is nou net datgene wat een huisstijl sterk maakt. Een kloppend verhaal, waaruit blijkt waar jij voor staat en waar jouw doelgroep zich in zal herkennen.

Dit verhaal gaat verder dan alleen een logo. Je kiest de kleuren die passen bij jouw kernwaarden, een lettertype wat je in al je documenten gaat gebruiken en een beeldtaal die voor herkenning zal zorgen.

Ga naast die herkenning ook uit van je eigen kracht. Dit zal zorgen voor het onderscheid ten opzichte van je concurrentie. Alle uitgangspunten krijgen we boven water met behulp van onze brainstorm methode.

 

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Een professionele uitstraling voor jouw bedrijf

Een huisstijl is de basis waar vanuit je gaat communiceren. De huisstijldragers, zoals briefpapier en visitekaartjes vloeien hier uit voort, maar ook je website en social media kanalen krijgen deze herkenbare en eigen huisstijl.

Daarom ontwikkelen we er een huisstijlhandboek of huisstijlsheet bij waarin we alle bepalingen vastleggen. Op die manier borgen we de huisstijl zodat je altijd op dezelfde manier naar buiten treedt. Wel zo professioneel toch.

Je kunt hier nog verder in gaan door een brandbook te ontwikkelen waarin ook je visie en missie kunt vastleggen. Dat is ook een document wat bij interne communicatie kan helpen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je medewerkers zullen weten waarom bepaalde waarden uitgedragen worden en vooral ook op wat voor manier dan.

Alles is gericht op een homogene en professionele uitstraling: het startpunt van jouw nieuwe succes!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

6 + 1 =