Achtergrond

Bij Installab ben je voor duurzame energiesystemen aan het juiste adres. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring zijn zij jouw betrouwbare partner voor zowel kleine als grote projecten, voor particulieren én bedrijven.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK?

Interne communicatie

Alles begint bij een goede basis, zo ook de communicatie. Om intern de neuzen de zelfde kant op te krijgen, hebben wij posters gemaakt met een aantal quotes. Bij deze interne communicatie brachten we de kernwaarden van het bedrijf naar voren met een knipoog, de boodschap is duidelijk maar wel met een leuke insteek!

 

logo projectbanner
social dutch assist

Social posts

Installab wil hun naamsbekendheid vergroten, een goede keuze om dit onder andere via social media te doen! Op basis van hun huisstijl hebben wij stramienen gemaakt, die we uiteindelijk ook nu gebruiken voor al hun kanalen. Elke maand bedenken we leuke socials posts die we inplannen.

Flyers

Als een bedrijf naar buiten wilt communiceren, kan dit zowel online als offline. Een flyer is daarvoor een uitstekende keuze. Ook deze mochten wij maken voor Installab, om te verspreiden in nieuwbouwwijken.

projectbanner website Dutch Assist
social dutch assist

Carnaval

Voor Installab hebben we dweiltjes, buttons en een advertentie ontwikkeld voor de lokale carnavalskrant. Met deze toevoegingen wordt de promotie van hun bedrijf tijdens het feest gegarandeerd een succes!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

5 + 8 =