Een pakkende presentatie

Doe je dat liever niet digitaal? Denk dan aan een zogenaamde praatplaat, een A3 vel welke je op tafel legt en waar je die elementen uithaalt die interessant zijn voor de partij die tegenover je zit.

Het mooie hieraan is dat de andere partij je verhaal goed mee krijgt en dat jij je verhaal niet kwijtraakt. Geen black-out dus! En als je een verkoopteam hebt, weet je op deze manier ook zeker dat ze allemaal het juiste verhaal vertellen.

Creëer een extra contactmoment met je prospect door de presentatie achteraf nog even door te sturen met wat gepersonaliseerde highlights. Zo blijf je relevant en top of mind.

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Een interne presentatie geven

Een presentatie kan je ook goed helpen op je interne verhaal tussen de oren van je personeel te krijgen. Denk aan ingewikkelde onderwerpen zoals security awareness, maar ook doelstellingen die je samen gaat behalen of kernwaarden die je uitlegt. Misschien een goede aftrap van een salestraject dat jullie samen aan gaan pakken?

Vul dit verder aan met een animatie of een videoboodschap en reken maar dat jouw medewerkers er zin in krijgen!

En vergeet ook je onboarding traject niet. Dompel die nieuwe collega onder in jouw kernwaarden en zorg dat ze die ook te allen tijde terug kan vinden om nog eens na te kijken.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

12 + 9 =