Lekker persoonlijk zo’n ansichtkaart!

Maar hoe zorg de dan dat je de band met de klant levendig houdt? Naast een bezoekje of telefoontje op zijn tijd, zal ook jouw klant het leuk vinden om een attentie te ontvangen. En dit hoeft niet altijd een groot cadeau te zijn. Een klein kaartje, handgeschreven het liefst, zal zeker zijn effect hebben. En hoe makkelijk is het om dat te doen?

Feliciteer ze met een verjaardag of een persoonlijk succes. Gaat de verhuizing toch door, een nieuwe baan? Of bedank ze voor het prettige gesprek wat je met ze had om te zorgen voor een extra contactmoment in jouw salestraject. En gaan ze met je in zee? Stuur dan een kaartje waarbij je aangeeft dat je zin hebt in de samenwerking!

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Ansichtkaart in eigen huisstijl

En natuurlijk kennen we de Groeten uit Domburg kaarten wel, of de felicitatiekaarten met glitters en ballonnen. Maar hoe tof is het om een kaart in jouw eigen huisstijl te hebben? Jouw kleuren en lettertypes, eventueel jouw beeldtaal. En liefst een goede boodschap, zodat de ontvanger hem ook wegzet of ophangt. Dan draagt een eenvoudige ansichtkaart bij aan jouw herkenbaarheid!

Klinkt eenvoudig he. Je moet er alleen wel zelf aan denken om ze te versturen!

En wil je nou al je nieuwe buren uitnodigen op de koffie? Dan kunnen we de boodschap en de adresgegevens ook vast gepersonaliseerd inprinten. Als we ze dan ook nog laten verspreiden, scheelt dat een hoop postzegels plakken!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

4 + 3 =