Achtergrond

‚Äč

Maak kennis met Schildersbedrijf Noom, schilders van nature. Hun ruim 115 ervaring zorgt ervoor dat het schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij hun in vertrouwde handen is. Zij ademen kwaliteit en transparantie en hechten aan duurzaamheid en vertrouwen.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!¬†

Webshop

Werken vanuit kernwaarden is heel sterk, dat blijkt wel uit de personeelsadvertenties die we voor ze maken. Schilderbedrijf Noom is een sterk familiebedrijf dat goed zorgt voor haar medewerkers. Door voor deze tekst te kiezen, zetten we een sterke waarde neer, die voor nieuwe medewerkers zeker aanspreekt.

Wij hebben een passende print voor hun wand in hun kantine ontworpen. Met een bar voelt dit deel toch een beetje aan als een bruin café en daar past deze wand prima tussen! Met hun kernwaarden goed in beeld, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Onze persoonlijke ansichtkaartjes inspireren nog steeds veel bedrijven. Nu hebben we ook voor Noom verjaardagskaarten mogen maken.

Om personeel te werven laat Noom zich graag zien op verschillende bijeenkomsten. Daar is een rollbanner makkelijk voor! Ook hebben we een advertentie hiervoor opgemaakt.

En soms is het ook leuk om tussendoor je personeel te bedanken. Dat hoeft niet persé aan het eind van het jaar. We hebben een leuke kaart gemaakt met Pasen om aan een bosje bloemen te hangen!

Relatiegeschenk

Aan het eind van het jaar wil je je klanten en je personeel bedanken met een relatiegeschenk. Klanten kregen een mooie rollade en daar moest een mooie verpakking voor ontworpen worden. Met daarop een leuke quote. Nou dat is een mooie opdracht voor ons!

opel magazin

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

1 + 12 =