Achtergrond

DeRijder is een motorrijschool in Boxtel. Of je nou je motorrijbewijs wil behalen, een beginnende motorrijder óf ervaren motorrijder bent; íedereen die zijn vrijheid wil vergroten en plezierig en veilig wil motorrijden, is bij deRijder aan het juiste adres.

Deze klant wil zelf zoveel mogelijk op de motor zitten en zo min mogelijk achter de computer kruipen. Dus die marketing moet gewoon gedaan worden. Maar dan wel écht professioneel. Nét even anders dan de concurrent. 

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

Een leuke en frisse samenwerking, hoge kwaliteit en afspraak is afspraak

revija mazda grafično oblikovanje

Visitekaartje

Het visitekaartje dat hij had, paste al super goed bij zijn frisse huisstijl. Wij hebben deze een kleine update gegeven. Het is een opvallend kaartje geworden! 

Folders en flyers

Wij maken regelmatig voor deze klant flyers en folders. Hiermee promoten we de verschillende trainingen die hij geeft.

Deze mailing bestaat uit een 4-luik folder met envelop en wordt meegegeven aan klanten van een producent van gehoorbescherming. Hiermee geven we deze klanten een korting op de trainingen van deRijder. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die elkaar prima aanvullen.

Kaart

Eindejaarsgroet

Aan het eind van het jaar is het leuk je klanten te bedanken. Deze keer wilde deRijder dit anders aanpakken. We gaan wat terugdoen voor de planeet! En dat met het compenseren van de CO2 uitstoot.

Met een leuke knipoog naar 2021 hebben we hier een mooi concept van gemaakt. 2021 kan de boom in!

Wij hebben vanuit dit concept een leuke kaart gemaakt, een e-mailing en social posts.

Bloggen

Helemaal gericht op een bepaald zoekwoord, schrijven we met regelmaat een blog voor deRijder. Altijd bedoeld om de motorrijder te informeren over een bepaald onderwerp, mét waardevolle tips.

Kaart
revija mazda grafično oblikovanje

Social media

Heel handig voor deze klant. Hij gooit wat content over de schutting via WhatsApp en wij maken daar geschikte berichten van voor alle social kanalen. Een mooie tekst, beeld in net stramien, de juiste call-to-action en hashtags. 

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

13 + 6 =