Achtergrond

Winkelcentrum de Passage is gelegen in het hart van de binnenstad, tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt. Het complete winkelcentrum is gebouwd in een Venetiaanse sfeer, uniek! Aan ons de vraag of wij alle communicatie op kunnen pakken voor dit winkelcentrum. Een toffe uitdaging!

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En wat is jouw KIK?

Sinterklaas campagne

Het is al bijna Sinterklaas en we hebben nog niets naar buiten gebracht. Ja hoor, daar helpen wij wel mee. Heel snel hebben we kunnen schakelen en een Sinterklaas campagne opgetuigd. Alles gecommuniceerd via de website, op de LEDschermen in de stad, baliedisplays en kaarten in de winkels, posters en spandoeken, social posts en campagne, advertentie in de krant en e-mail.

Een complete campagne binnen no-time voor elkaar. Dat past wel bij ons! 

Kerst campagne

En na de Sinterklaas campagne volgde al heel snel de Kerst campagne. Ook hier weer groots uitgepakt en alles gecommuniceerd via de website, op de LEDschermen in de stad, social posts en campagne, advertentie in de krant en e-mail.

Ook dit keer weer een mooie samenwerking met KAS Entertainment!

revija mazda grafično oblikovanje

Algemene communicatie

Buiten alle communicatie rondom de campagnes, zorgen we er ook voor dat de Passage daarbuiten onder de aandacht blijft bij de doelgroep. Zo onderhouden we hun social media met pakkende posts en e-mail nieuwsbrieven.

Valentijn campagne

In het kader van Valentijn komen de complimentenmeisjes naar de Passage. Zij geven op een kaartje een uitgebreid compliment aan de bezoekers. Dus mensen moeten vooral hun Valentijnscadeautje in de Passage komen shoppen!

Hiervoor hebben we een campagnebeeld ontwikkeld dat we hebben uitgewerkt in een banner en post op de website, de LEDschermen bij de ingang, in de stad en op de mast langs de A17, social posts en campagne, posters in de Passage, en e-mail.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

1 + 9 =