Achtergrond

Verse groenten en fruit worden weer steeds belangrijker in ons menu. Weten wat je eet en waar het vandaan komt. Boer winkel van het land haalt veel producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

“Jullie tonen een grote betrokkenheid bij de ondernemer”

Marielle van Overveld

Boerbus

En tegenwoordig gaat Boer het land in met de Boerbus. Ze nemen verse soepen mee, broodjes, stampotten, etc. Hiermee staat er in korte tijd een leuke én authentieke foodtruck staan bij een bedrijf, vereniging of feestje thuis.

Samen met deze klant hebben we een aanpak bedacht hoe we bedrijven warm kunnen krijgen voor dit concept. We zijn gestart met een pagina op de website en een leuk ansichtkaartje.

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Toffe peer campagne

Eind 2019 zijn we gestart met de Toffe peer campagne: Ken jij een harde werker die altijd voor jou klaar staat? Die verzekeraar die zorgt dat jouw bedrijf altijd gedekt is? Die accountant die jouw belastingaangifte al gedaan heeft voordat jij eraan denkt? Laat dan eens zien dat jij die Toffe Peren waardeert!

Ansichtkaart

Binnen het Toffe peer concept hebben we onder andere een leuke ansichtkaart gemaakt.

opel magazin
revija mazda grafično oblikovanje

Social media

Ook op social media is de campagne Toffe peer goed aanwezig geweest!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

2 + 12 =