Achtergrond

‚Äč

Lif: Lifestyle, Interior en Fashion. De collectie is een samenspel van goede basisstukken met seizoensafhankelijke items, verandert iedere 14 dagen en bestaat uit zeer betaalbare items.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

Huisstijl uitbreiding

De bestaande huisstijl van By-Lif hebben we gefinetuned. We hebben het merk een eigen gezicht gegeven met behulp van unieke illustraties. Deze zijn breed inzetbaar en geven iedere uiting een eigen uitstraling. Visitekaartjes kunnen niet ontbreken: geheel binnen de stijl en voorzien van een van de prachtige illustraties.

Visitekaartje

De illustraties vormen onder meer een mooie basis voor de visitekaartjes.

opel magazin
opel magazin

Facebook

Met name Facebook is een belangrijk kanaal voor By-Lif. Hier plaatsen ze acties en verwijzen ze door naar de website en webshop. We hebben de nieuwe stijl overal in doorgevoerd.

Webshop

Naast de website hebben we een webshop gebouwd in WordPress. Met behulp van het voorraad- en betalingssysteem Mollie kunnen ze eenvoudig overzicht houden.

opel magazin
opel magazin

Flyer

By-Lif heeft niet alleen de webshop, maar organiseert ook vele shop@homes, waarbij de klant op locatie een volledige shop neerzet. Daarom hebben we flyers ontwikkeld die meegegeven worden aan alle gelukkige shoppers.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

5 + 7 =