Achtergrond

UnitIT regelt het! Jij kent je organisatie als geen ander en zij luisteren naar jouw behoeften waardoor je ICT-omgeving geen standaardoplossing is, maar maatwerk optimaal afgestemd op jouw organisatie. Hun dienstverlening is gebaseerd op vier bouwstenen die essentieel zijn voor elke ICT-omgeving. Daarnaast bieden zij ook telefonie, waardoor ze jouw allround ICT-partner zijn die aan al je ICT-behoeften kan voldoen.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK?

Conceptontwikkeling

UnitIT werkt vanuit vier complementaire bouwstenen, deze hebben we BUILD-IT, SECURE-IT, MANAGE-IT en SUPPORT-IT genoemd. Met deze bouwstenen biedt het bedrijf oplossingen op maat aan voor diverse klanten. Door deze aanpak kan unitIT flexibel inspelen op de wensen van de klant en zorgen voor een optimale IT-oplossing die aansluit op de behoeften van het bedrijf. Deze bouwstenen wilden we op een leuke manier laten zien in hun uitingen, met name op de website.

Dit hebben we met bewegende ‘klapletters’ gevisualiseerd!

CelebrateIT

UnitIT viert dit jaar hun 20-jarig bestaan. Binnen het nieuwe concept, hebben wij hiervoor een concept bedacht: CelebrateIT! Met een leuke snoeppot nemen ze je ook mee door de tijd. Ze hebben door de jaren heen veel uitdagingen overwonnen en dit jubileum is dan ook een moment om stil te staan bij hun succes en om te kijken naar wat de toekomst brengt. Als blijk van waardering hebben we voor hun klanten een speciale snoeppot laten maken met daarin Celebrations. Een kleine attentie om te laten zien dat UnitIT haar relaties enorm waardeert en trots is op het bereiken van deze mijlpaal. Gefeliciteerd, UnitIT!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

3 + 4 =