Soms heb je gewoon handjes nodig!

Jij hebt een fantastisch product, een mooi bedrijf en alles goed op orde. Maar je hebt hulp nodig en wil je marketing en communicatie uitbesteden. Wij nemen alles voor je uit handen.
 
Wij kunnen natuurlijk projectmatig voor je aan de slag gaan, maar binnen marketing outsourcing bieden we onze werkzaamheden op een andere manier aan. Eén van ons werkt dan een vast aantal uren in de week exclusief voor jou.
 
Als wij vertellen wat we doen, hebben we het vaak over positioneringnaamsbekendheid en employer branding als jouw KIK. Met een doel en strategie. Niet voor niets natuurlijk, wat dat zijn belangrijke behoeften van onze klanten. Maar als dit eenmaal in orde is, moet die marketing gewoon opgepakt worden.
 
Je wilt niet stil blijven staan door gebrek aan tijd of kennis bij jou of je collega’s. Extra ondersteuning is dan fijn. Je kunt ons zien als een communicatie medewerker: we houden je website bij, zorgen voor goede content op je social media kanalen, schrijven en sturen e-mail nieuwsbrieven en ontwikkelen blogs als jij dat wilt. Maar we zorgen niet alleen voor content.
 
Maar zij zorgt niet alleen voor content. Ook die flyer kan gemaakt worden, dat visitekaartje en die social media campagne. Alles met jullie strategie in het achterhoofd.

Zo pakken we dat aan: marketing outsourcing

Met marketing outsourcing werkt onze marketing en communicatiemedewerker een vast aantal uren in de week voor je. Waarbij ze ook een aantal uur per week of maand bij je op kantoor kan komen.

Is er een week even wat minder uur te besteden? Dan inspireren we je met mooie dingen. Had je al nagedacht over dat eindejaarsgeschenk? Jouw communicatiemedewerker komt zelf met ideeën, want jouw communicatie is haar verantwoordelijkheid. Als kartrekker, pakt zij hierin de lead.

Ligt jouw wens qua aanpak een beetje in het midden? Dat kan ook, dan kijken we op welke manier we het beste samen kunnen werken.

Offline activatie

Door een combinatie te maken van offline en online middelen, een zogenaamde crossmediale aanpak, krijgen we het beste resultaat van jouw campagne!

We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van advertenties, flyers, posters, kaarten en brochures, maar denken ook graag mee over jouw bedrijfspresentatie, beursstand, de belettering van je gevel of een slimme inzet van buitenreclame.

Online marketing

Online marketing gebruik je om je vindbaarheid te vergroten. Want met een website alleen ben je er nog niet. Wij ontwerpen en bouwen je website, aangekleed met content in de vorm van tekst, beeld, animatie en video.

En we zorgen ervoor dat je website in beeld komt bij je doelgroep. Dit via verschillende online kanalen zoals social media, e-mail marketing en Google.

Evalueren en inspireren

Als je online tools eenmaal goed staan en het gaat lopen, houden wij constant voor je in de gaten of de resultaten nóg beter kunnen. We stellen periodieke rapportages voor je online marketing op.

Op zoek naar meer inspiratie? Een maandelijkse brainstorm houdt je scherp! 

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

8 + 9 =