Ben jij al klaar voor jouw KIK?

Jij hebt een fantastisch product, een mooi bedrijf en alles dus goed op orde. Maar je hebt hulp nodig en wil je marketing en communicatie outsourcen. Wij nemen alles voor je uit handen en gaan voor het bereiken van jouw KIK!

We gaan graag eerst samen om tafel wat je wil bereiken, was is de strategie? We willen graag alles van je weten, voordat we goed voor je aan de slag kunnen gaan. Waar ligt bijvoorbeeld jouw KIKkracht, waarom kiest iemand voor jullie? En tot slot brengen we je Klant in Kaart met een persona. Met de doelgroep in kaart gebracht, weet je nóg beter hoe en waar je deze kunt bereiken.

Wij helpen jou graag met bepalen van de basis uitgangspunten door middel van onze KIK-off brainstorm en een strategisch plan.

 

Zo bereiken we jouw KIK: marketing outsourcing

De strategie is helder, de positionering staat als een huis, tijd om aan de slag te gaan! Gooi het maar over de schutting en we gaan ervoor. En natuurlijk zullen we je inspireren met onze ideeën. Of het nu gaat om online of offline, KIK is dé one stop shop voor al jouw marketing en communicatie.

Offline activatie

Door een combinatie te maken van offline en online middelen, een zogenaamde crossmediale aanpak, krijgen we het beste resultaat van jouw campagne!

We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van advertenties, flyers, posters, kaarten en brochures, maar denken ook graag mee over jouw bedrijfspresentatie, beursstand, de belettering van je gevel of een slimme inzet van buitenreclame.

Online marketing

Online marketing gebruik je om je vindbaarheid te vergroten. Want met een website alleen ben je er nog niet. Wij ontwerpen en bouwen je website, aangekleed met content in de vorm van tekst, beeld, animatie en video.

En we zorgen ervoor dat je website in beeld komt bij je doelgroep. Dit via verschillende online kanalen zoals social media, e-mail marketing en Google.

Evalueren en inspireren

Als je online tools eenmaal goed staan en het gaat lopen, houden wij constant voor je in de gaten of de resultaten nóg beter kunnen. We stellen periodieke rapportages voor je online marketing op.

Op zoek naar meer inspiratie? Een maandelijkse brainstorm houdt je scherp! 

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

12 + 6 =