Achtergrond

INlicht voorziet woonruimtes en bedrijfspanden van een high-end lichtbeleving door het toepassen van stijlvolle en kwalitatieve armaturen en de nieuwste lichttechnologie. Want elke ruimte verdient het om in de spotlights te staan.

Mathijs en Harm, zijn twee bevlogen broers die INlicht lichtarchitecten in 2011 oprichtten. In hun studio ontwerpen ze unieke lichtplannen, voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ze ontwikkelen creatieve lichtplannen voor élke ruimte. Hierin zijn ze écht uniek!

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Sylvia Maas

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En wat is jouw KIK?

INlicht projectbanner

Webscan

Voor INlicht hebben we een webscan gemaakt. Hierbij hebben we advies gegeven over de gehele website.

Een goede website voldoet aan een aantal onderdelen. De navigatie moet goed in elkaar steken en duidelijk zijn voor de bezoeker. Het ontwerp moet passen bij het bedrijf en kan zorgen voor een geweldige sfeerimpressie en dienen als visitekaartje. Uiteraard is de tekst ook belangrijk, dit is de basis van de website en hiermee kun je jouw bedrijfsverhaal vertellen. Ook is het handig dat je website gevonden wordt door je doelgroep, daarom is SEO erg belangrijk en moet deze op orde zijn. Ook hebben we in de webscan een stuk veiligheid meegenomen.

Met het advies van onze webscan gaan ze bij INlicht zelf aan de slag met hun website.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

9 + 12 =