Ben jij al klaar voor jouw KIK?

Jij hebt een fantastisch product, een mooi bedrijf en alles dus goed op orde. Maar je wil je doelgroep (beter) gaan bereiken. Met de juiste boodschap en via de beste kanalen. Maar ben je al zover? Staat die basis al goed? Zo niet, dan helpen we je graag met een stukje positionering.

Dan gaan we samen een strategie bepalen om die naamsbekendheid te bereiken. We brengen we je Klant in Kaart met onze brainstorm methode en stellen een persona op. Met de doelgroep in kaart gebracht, weet je nóg beter hoe en waar je deze kunt bereiken.

Wij helpen jou graag met bepalen van de basis uitgangspunten door middel van onze KIK-off brainstorm en een strategisch plan.

 

Zo bereiken we jouw KIK: naamsbekendheid

De strategie staat, tijd om naar buiten te gaan! Of het nu gaat om online of offline, KIK is dé one stop shop voor al jouw marketing en communicatie. Met een multichannel aanpak bereiken we jouw doelgroep.

Campagne

Soms ben je toe aan een extra boost van jouw business. Een perfecte reden voor een campagne, waarbij je op gestructureerde wijze en met crossmediale inzet van middelen jouw doelgroep gaat overdonderen.

Offline activatie

Door een combinatie te maken van offline en online middelen, een zogenaamde crossmediale aanpak, krijgen we het beste resultaat van jouw campagne!

We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van advertenties, flyers, posters, kaarten en brochures, maar denken ook graag mee over jouw bedrijfspresentatie, beursstand, de belettering van je gevel of een slimme inzet van buitenreclame.

Online marketing

Online marketing gebruik je om je vindbaarheid te vergroten. Want met een website alleen ben je er nog niet. Wij ontwerpen en bouwen je website, aangekleed met content in de vorm van tekst, beeld, animatie en video.

En we zorgen ervoor dat je website in beeld komt bij je doelgroep. Dit via verschillende online kanalen zoals social media, e-mail marketing en Google.

Evalueren en inspireren

Als je online tools eenmaal goed staan en het gaat lopen, houden wij constant voor je in de gaten of de resultaten nóg beter kunnen. We stellen periodieke rapportages voor je online marketing op.

Op zoek naar meer inspiratie? Een maandelijkse brainstorm houdt je scherp!

Download de whitepaper!

Je naamsbekendheid vergroten is geen eenmalige marketingactie. Het is een combinatie van goed doordachte activiteiten die de doelgroep centraal stellen. Het is belangrijk om te beginnen bij het begin, de strategie. Het is van belang om in kaart te brengen wat je uiteindelijk wilt gaan bereiken en waar de kracht binnen de eigen organisatie ligt. In deze whitepaper wordt helemaal duidelijk wat naamsbekendheid is, hoe je deze kunt meten en hoe je deze uiteindelijk kunt vergroten.

Lees hem snel!

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

5 + 14 =