Achtergrond

De doelgroep van Van de Kar & Veraart bestaat uit MKB bedrijven in de regio Roosendaal. Ze zijn zelf al heel actief op LinkedIn, ze netwerken en ze sturen nieuwsbrieven naar klanten.

Bloggen is een mooie aanvulling op deze middelen om de naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast inspireren wij ze maandelijks met onze toffe ideeën!

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

“Fijn bureau om zaken mee te doen!​”

Erwin Broeren

Periodieke brainstorm

Inspireren, dat is waar we goed in zijn. En daar profiteren onze klanten van mee! Elke maand gaan wij brainstormen bij Van de Kar & Veraart. Elke sessie heeft een nieuw onderwerp. In de eerste brainstorm gaven we tips over hun social media. Daar kunnen ze mooi zelf mee aan de slag!

Bloggen uitbesteden
Bloggen uitbesteden

Bloggen uitbesteden

Na een brainstorm over de onderwerpen van de komende 12 maanden, zijn we gestart met bloggen voor deze klant. Altijd volgens het inbound marketing principe. We gaan dus niet alleen maar over financiën bloggen! Dat soort inhoudelijke content delen ze al in nieuwsberichten en nieuwsbrieven. Deze blogs zijn voor elke ondernemer boeiend.

Na het schrijven van het blog, zoeken we een passend beeld en plaatsen we deze online. 

Website optimalisatie

We hebben een website scan gemaakt van hun huidige website. Voor nu zijn ze namelijk nog niet toe aan een nieuwe. Een goede website voldoet aan een aantal eisen. De navigatie moet goed in elkaar steken en duidelijk zijn voor de bezoeker. Het ontwerp moet passen bij het bedrijf en kan zorgen voor een geweldige sfeerimpressie en als visitekaartje. ​Met de juiste beeldtaal kan je een website tot leven laten komen. Tekst is uiteraard ook belangrijk, dit is de basis van de website en hiermee kun je jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Dit zijn de 4 onderdelen waar we verder ingedoken zijn en waarop we daarna de website verbetert hebben. Allemaal binnen de mogelijkheden van het huidige WordPress thema.

Bloggen uitbesteden

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

10 + 10 =