fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Reclamebureau Brabant KIK - voor advies en uitwerking: neem contact op!
fade
7609
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7609,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Reclamebureau Brabant

Fullservice zonder poespas

KIK Marketing en Communicatie, het leukste reclamebureau van Brabant gevestigd in Roosendaal. Wij werken voor heel Brabant en omstreken.

Doe maar gewoon, dat is KIK!

Down-to-earth en met no-nonsens, dat zijn de termen die precies aangeven hoe normaal wij zijn. Nuchter, geen poespas, gewoon het beste resultaat. En zo behalen wij de beste successen voor onze klanten. Wij werken eerlijk en open. Niet meer, maar ook zeker niet minder.

Heldere aanpak

Geen ellenlange strategisch plannen, maar gewoon een helder plan van aanpak, kort en concreet. En dan pakken we met de juiste middelen door. Online en offline, in de beste mix.

Hiervoor gebruiken we ons grote netwerk met échte gemotiveerde en kundige specialisten op het gebied van concept en design, fotografie, online marketing, website ontwikkeling, copywriting, drukwerk, noem maar op! Een heldere formulering, zorgt voor een heldere verwachting.

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het optimale resultaat.

Neem contact op!

Dus… ben je op zoek naar een reclamebureau Brabant? Neem dan gewoon contact op voor meer informatie of kom langs! Vinden we leuk!

Klik op home om door de hele website heen te scrollen. Daar tref je wat projecten, een informatief blog over marketing en communicatie en onze speciale Kikken! pagina voor inspiratie.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio