fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK - offline en online marketing bureau Brabant
fade
7602
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7602,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Online marketing bureau Brabant

Fullservice zonder poespas

KIK Marketing en Communicatie, no-nonsens en down-to-earth, dát geeft precies aan hoe wij werken. Nuchter, geen poespas, gewoon het beste resultaat. Heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Wij van KIK Marketing en Communicatie zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs en gevestigd in Roosendaal.

Heldere aanpak

Wij helpen jou succesvol te zijn en nemen werk uit handen. Dat begint met een helder en overzichtelijk plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we je doelgroep bereiken én natuurlijk activeren?

 

En daarop volgt een creatief concept! Dat concept moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je wat doen.

On- én offline middelen

Gecombineerd met de juiste inzet van middelen zorgen wij voor het beste resultaat. Met ons grote netwerk met échte vakidioten op het gebied van concept en design, website bouw, fotografie, copywriting, online marketing, drukwerk, etc! Zo krijgen we een maximale impact.

Als fullservice reclamebureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als sparringpartner.

KIK – offline en online marketing bureau Brabant

Wat wij allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

Ook kun je via de homepage door de hele website scrollen en kom je al onze projecten tegen.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio