fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK Marketingbureau Roosendaal - neem direct contact met ons op!
fade
7627
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7627,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Marketingbureau Roosendaal

Fullservice zonder poespas

Wij van KIK zijn gewoon nuchter, zonder poespas en zo gaan we voor ‘t beste resultaat. Een heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Wij zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs uit Roosendaal en werken voor een brede regio in geheel Brabant.

KIK Marketingbureau Roosendaal

Wij helpen jouw bedrijf succesvol te zijn en starten altijd met een helder plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we de doelgroep bereiken én activeren?

Val op!

Gevolgd door een creatief concept! Het moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je gewoon wat doen.

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het beste resultaat. Met ons grote netwerk met enthousiast ZZP-ers op het gebied van concept, communicatie, website ontwerp en ontwikkeling, copywriting, fotografie, online marketingSEO, noem maar op! Zo zorgen wij voor een maximale impact.

Neem contact op!

Als full service communicatiebureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als echte partner.

 

Wat we nu precies doen? Neem contact op. Vinden we leuk! Ook kun je via de homepage door de hele website scrollen en kom je al onze projecten tegen.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio