fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Online marketing bureau Roosendaal - KIK Marketing en Communicatie
fade
7625
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7625,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Online marketing bureau Roosendaal

Fullservice zonder poespas

No-nonsens en down-to-earth, dát geeft exact aan hoe wij bij KIK Marketing en Communicatie werken. Hét offline en online marketing bureau Roosendaal. Nuchter en zeker geen poespas, wij gaan voor ‘t beste resultaat.

Heldere verwachting

Heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Wij zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs en gevestigd in Roosendaal.

Eerlijke aanpak

Wij helpen jou succesvol te zijn en nemen het werk uit handen. Dat begint met een eerlijk en overzichtelijk plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we je doelgroep bereiken én natuurlijk activeren?

En daarop volgt een creatief concept! Dat concept moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je wat doen.

Juiste mix tussen on- en offline

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het beste resultaat. Met ons grote netwerk met enthousiast ZZP-ers op het gebied van concept, SEO, website ontwerp en ontwikkeling, copywriting, online marketing, fotografie, noem maar op! Zo zorgen wij voor een maximale impact.

Neem contact op!

Als full service reclamebureau in Roosendaal regelen wij alles van begin tot eind, met één contactpersoon als sparringpartner.

 

Wat wij precies allemaal doen? Neem eens contact op. Vinden we leuk!

Ook kun je via de homepage door de hele site scrollen en kom je al onze projecten tegen.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio