fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Reclamebureau Bergen op Zoom? KIK!
fade
7615
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7615,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Reclamebureau Bergen op Zoom

Fullservice zonder poespas

KIK Marketing en Communicatie, het leukste reclamebureau gevestigd in Roosendaal. KIK werkt voor een grote regio in Brabant, rondom Bergen op Zoom en Roosendaal.

Het reclamebureau dat gewoon normaal blijft

Down-to-earth en no-nonsens, dat zijn termen die exact aangeven hoe normaal wij zijn. Gewoon nuchter, geen poespas, wij gaan voor het beste resultaat. Zo behalen wij de successen voor onze klanten. Wij werken open en eerlijk, zonder verrassingen achteraf. Niet meer, maar ook zeker niet minder.

Wij beginnen met een concreet plan en pakken daarna met de juiste middelen door. Vaak een combinatie van online en offline. Hiervoor gebruiken we ons grote en groeiende netwerk met échte specialisten op het gebied van concept en design, fotografie, copywriting, online marketing, website realisatie, printing, noem maar op! Met een heldere formulering, zorgt het plan voor een heldere verwachting.

Neem contact op!

Op zoek naar een leuk reclamebureau Bergen op Zoom? Neem contact op voor meer informatie of klik op home om door de complete website heen te scrollen. Daar tref je onze projecten, een informatief blog en de speciale Kikken! pagina.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio