deRijder vergroot je vrijheid!

 

Ontspannen motorrijden met vertrouwen in jezelf en je motor. Ervaar de vrijheid met je motor als compagnon. Dat is waar deRijder voor staat. deRijder organiseert motorreizen en motortrainingen om het motorrijden fijner te maken.

Een passie voor motorrijden

“Motorrijden is al ruim 30 jaar mijn passie! Het hoort bij mij, het zit in mijn bloed. Opgegroeid tussen bromfietsen en (cross)motoren wilde ik van kinds af aan motorcoureur worden. Op mijn 9e jaar begon ik met sparen om met 18 jaar motor te kunnen rijden. Dat is gelukt en sindsdien heeft er altijd minstens één motorfiets in de garage gestaan. Inmiddels heeft Europa weinig geheimen meer, en ook in Azië zijn veel kilometers afgelegd,” vertelt Eric vol passie.

Past marketing outsourcing bij jou?

Van kennismaking tot marketing outsourcing

We kwamen via een vriendin in contact met Eric. “In eerste instantie was de behoefte voornamelijk het creëren van tekst met een specifieke schrijfstijl, met als doel: mensen uitnodigen en triggeren.” De oorspronkelijke samenwerking begon met teksten en sociale media, maar al snel groeide het uit tot een breed scala aan projecten dat via ons bedrijf verliep. Dit zorgde voor een gestroomlijnde aanpak waarbij alles onder één dak lag. Dit leidde tot een overstap naar marketing outsourcing. “De belangrijkste reden voor deze stap was om een allesomvattend platform te creëren, zonder dat ik als ondernemer nog afzonderlijke onderdelen hoefde te beheren.”

Voordelen

Door alle marketingactiviteiten onder te brengen bij ons, werd het beheer en de uitvoering van deze taken efficiënter. “Bovendien zorgde dit voor eenheid en consistentie in alle uitingen, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling van mijn bedrijf,” vult Eric aan.

Focussen op zijn business

De samenwerking heeft Eric meetbaar meer bezoekers opgeleverd, evenals tevreden klanten die waardering uiten. “Het is geweldig om te zien hoe mijn boodschap effect heeft en hoe mijn bedrijf groeit dankzij deze samenwerking,” zegt Eric tevreden.

Alles wordt geregeld

Voor Eric persoonlijk heeft het vooral gezorgd voor ontzorgen: hij hoeft nu alleen nog maar controlepunten te doen, wat hem meer ruimte en tijd geeft voor zijn eigen business. “Ik kan me nu volledig concentreren op mijn passie voor motorrijden en trainingen geven. De rest wordt voor mij geregeld,” concludeert hij met een glimlach.

Wil je bekijken wat wij allemaal al gedaan hebben voor Eric? Bekijk hier onze projectpagina.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

8 + 14 =