fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Op zoek naar een creatief reclamebureau? Neem contact op met KIK!
fade
7613
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7613,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Creatief reclamebureau

Fullservice zonder poespas

Gaat dat om de mooiste plaatjes? Of om het meest creatief omspringen met de randvoorwaarden? KIK Marketing en Communicatie is een creatief reclamebureau dat niet alleen meedenkt met je projecten, maar ook creatief is in de invulling van de randvoorwaarden.

Een goed commercieel concept

Het moet opvallen, je raken en het moet blijven hangen. Gekoppeld aan de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het optimale resultaat.

 

Wij maken gebruik van ons grote netwerk met échte specialisten op het gebied van concept en design, fotografie, communicatie, online marketing, copywriting, website realisatie en drukwerk, noem maar op! Zo zorgen wij voor een maximale impact. Als full service reclamebureau regelen wij alles van voor tot achter, met één contactpersoon als echte sparringpartner. Helder met no-nonsense.

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Kijk op de pagina over ons of klik op home om de gehele website door te scrollen.

 

Meer informatie over dit creatief denken? Neem contact op!

.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio