fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK - online marketing bureau Breda, Roosendaal e.o.
fade
7621
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7621,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Online marketing bureau Breda

Fullservice zonder poespas

KIK Marketing en Communicatie, offline en online marketing bureau Breda en omstreken. Wij houden van no-nonsens en down-to-earth, dát geeft precies aan hoe wij werken. Nuchter, zeker geen poespas, wij gaan voor ‘t beste resultaat. Heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Wij van KIK Marketing en Communicatie zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs en gevestigd in Roosendaal.

Heldere aanpak

Wij helpen jou succesvol te zijn en nemen werk uit handen. Dat begint met een helder en overzichtelijk plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we je doelgroep bereiken én natuurlijk activeren?

En daarop volgt een creatief concept! Dat concept moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je wat doen.

On- en offline: de juiste mix

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het optimale resultaat. Met ons grote netwerk met échte vakspecialisten op het gebied van concept, communicatie, website design en ontwikkeling, online marketing, SEO, copywriting, fotografie, etc.! En zo zorgen wij voor de beste impact. Als full-service reclamebureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als sparringpartner.

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem gewoon eens contact op. Vinden we leuk!

Ook kun je via de homepage door de hele site scrollen en kom je al onze projecten tegen.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio