fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK - grafisch ontwerp Bergen op Zoom e.o. - neem contact op!
fade
7623
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7623,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Grafisch ontwerp Bergen op Zoom

Onze grafisch vormgevers zorgen dat alles er top uitziet!

Onze creatievelingen ontwerpen van alles, denk aan creatief grafisch ontwerp en opmaak van een magazine, folder, brochure of flyer, driehoeksbord maar ook aan verpakkingen of websites. Een ontwerp van een advertentie kan natuurlijk nooit zomaar doorvertaald worden naar een driehoeksbord.

Val op!

Elke uiting communiceert wat anders, maar past wel binnen de uitgezette lijn van het concept. Altijd een grafisch ontwerp en opmaak dat past bij de doelgroep en wat opvalt! Dat zorgt voor resultaat.

Altijd een passend ontwerp

Elke ontwerper heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren, stijl en specialismen, wij zorgen ervoor dat de beste specialiste voor jouw opdracht wordt ingezet. De ene ontwerper is heel sterk en snel in het ontwikkelen van een logo en huisstijl en aan de andere kun je veel beter het ontwerp van een brochure geven.

We hebben genoeg ontwerpers in ons netwerk om de juiste voor je te selecteren.

Van ontwerp, tot uitwerking en oplevering

De dtp-er zorgt er dan weer voor dat de ontwerpen netjes worden uitgewerkt en alles foutloos bij de drukker wordt aangeleverd.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio