Waarom inhaken op speciale dagen?

Inhakers, wat moet je ermee? Doe er vooral je voordeel mee, zorg voor leuke en opvallende content en bereik hiermee jouw doelgroep! Wees creatief, verwerk er een beetje humor en zelfspot in, breng je boodschap over op beeld en maak het niet te vergezocht. Zo spring jij eruit! Welke interesses hebben jouw doelgroep en welke dagen zijn voor jou als bedrijf interessant? Wees voorbereid en zet de inhakers op een rijtje in een content kalender.

Auteur: Samantha Tieman

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact met me op!

“Doe er je voordeel mee, wees creatief!”

Inhaken op het EK voetbal

Word jij al gek van alle EK campagnes? Wij niet! Het is tof om te zien hoeveel bedrijven hierop inhaken en met welke originele en creatieve ideeën zij komen. Zo kun je bijvoorbeeld een hoop bedenken met etenswaren, kleding of digitale middelen. Wij hebben voor jou een aantal toffe EK campagnes op een rijtje gezet!

Op de foto met Oranje met de KNVB-app

Wie wil dat nou niet? Op de foto of video met onze Oranjetoppers! Een samenwerkingen tussen de KNVB Oranje, KPN en 4DR Studios is het mogelijk om jezelf tussen de spelers van het Nederlandse elftal te zetten. Een super samenwerking!

Bavaria: ‘Geluk zit in een klein broekje’

Het ‘geluksbroekje’ is gebaseerd op het shirt welke werd gedragen tijdens de legendarische EK-finalewedstrijd uit 1988. Bavaria speelt in op het gegeven dat bijgeloof en sport zeer sterk met elkaar verbonden zijn met behulp van Berry van Aerle. Het broekje is dus eigenlijk een grote knipoog naar dat EK. Was het jou opgevallen dat het broekje uit het shirt geknipt was?

De juichcape van Snollebollekes

Onder het genot van een nieuw en zeer zeker vrolijk nummer introduceren de Snollebollekes in samenwerking met Jumbo hun eigen juichcape. Door een nummer te koppelen aan deze campagne, wordt er vaak gerefereerd naar deze campagne én kan de cape straks ook nog eens gebruikt worden tijdens een van hun concerten! Lekker duurzaam dus! 

EK actie voor onze klant

Wij werden door onze klant Cable Partners benaderd met een last minute vraag om ook nog een kleine inhaker te bedenken voor het EK. Zij zorgen voor een mooi pakket wat ze aan hun klanten aanbieden, wij zorgen voor het mooie EK sausje.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

3 + 7 =