Achtergrond

Hotel de Naaldhof is een uniek hotel in Oss waar gastvrijheid een waardevolle betekenis heeft. Behalve overnachten kun je er ook heerlijk dineren, paintballen, lasergamen, bowlen, fitnessen of tot rust komen in de sauna. Het ruime terras biedt de mogelijkheid om te genieten van de bosrijke omgeving.

Een kwalitatief goed hotel dus in een mooie omgeving. En dat mag iedereen natuurlijk weten! Het terras en restaurant zijn geliefd bij de mensen in de regio en het hotel wordt druk bezocht door mensen uit heel Nederland, maar ook door gasten uit België en Duitsland. Een hele brede doelgroep dus.

Marloes Boogaard

Contactpersoon: Marloes Boogaard

Wil je meer weten over deze projecten? Neem gerust contact met me op!

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

revija mazda grafično oblikovanje

Social media

Ze kiezen ervoor te focussen op social media. We zijn gestart met het maken van een contentkalender, met elke maand een uniek thema.

Binnen dit thema posten wij berichten voor ze en richten campagnes in op Facebook en Instagram. In de stories én de tijdlijn.

Voor elke doelgroep een andere advertentie. Daar hebben ze dus bijna geen omkijken meer naar! Ze posten zelf nog af en toe een bericht, maar de basis wordt compleet door ons uit handen genomen.

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

11 + 15 =