fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Nieuwe brochures voor Van Dam door KIK - professionele aanpak
fade
7141
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7141,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

E-mail, Portfolio, Print

Van Dam

Marktleider in een niche markt: het internationale bedrijf Van Dam houdt zich bezig met de ontwikkeling van wanden en deuren die vuur en ontploffing tegenhouden. Deze brand- en ontploffing werende maatproducten zijn vooral gebruikt in de offshore industrie, dus booreilanden en schepen.

 

In sommige branches werken brochures nog als de beste. Na een salesgesprek een goede brochure wegleggen zorgt ervoor dat je herinnerd wordt. Bovendien straalt het een stukje kwaliteit uit.

 

En we hebben een leuke kerstkaart voor ze mogen maken!

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!