Website realisatie

 

Een website is natuurlijk veel meer dan een online bedrijfspresentatie. Een website moet gewoon resultaat opleveren. Punt. En dat weten de webdesigners en developers die voor ons werken wel! Zij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites, van eenvoudige tot complete websites met webshop.

 

We bouwen vaak websites ‘open source’ in WordPress. Hiermee houden we een website makkelijk up-to-date en heb je zelf gewoon alle regie in handen. Met een eenvoudig CMS pas je zelf de teksten en beelden aan. Wij leveren een overzichtelijk document aan waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. Het onderhouden kunnen wij natuurlijk ook voor je doen.

 

Naast WordPress, kunnen we een website ook helemaal op maat bouwen. Dan zit je niet vast aan bestaande templates van WordPress, maar kunnen we de website helemaal maken zoals je het wenst. Met of zonder CMS, alles is hierin mogelijk.

 

Vindbaarheid door Google is tegenwoordig erg belangrijk. Je kunt gaan voor standaard SEO, maar is het echt van levensbelang dat je website gevonden gaat worden, dan bieden we uitgebreide SEO pakketten aan.

 

De combinatie met een goede andere middelen is essentieel. Wij van KIK bieden naast websites nog veel meer diensten en middelen aan die hierbij kunnen helpen. Denk aan: online marketing webcare SEA social media conceptontwikkeling grafisch ontwerp opmaak e-mailing logo huisstijl offline media advertentie folder magazine instore concepten bedrijfsfilm  fotografie copywriting verpakkingen radiocommercial promotiecampagnes uitnodigingstraject bedrijfspresentatie beurs

 

Ook benieuwd hoeveel een nieuwe website zou kosten en wat voor type website het beste bij jouw onderneming past? Maak gewoon een afspraak, vinden we leuk!

 

Wat voorbeelden: