fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
De website vormt je basis, maar die moet ook gevonden worden!
fade
9350
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9350,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Webdevelopment en SEO

De website is de basis, maar die moet ook gevonden worden!

Website en/of webshop

Een website vormt de basis van je communicatie. Jouw website is altijd voorzien van de meest actuele informatie en hier verwijs je dan ook iedereen naartoe. Vandaar dat hij perfect binnen jouw huisstijl moet passen. Als het om een webshop gaat, is dit zelfs nóg meer de basis in je communicatie. Want dan is het ook nog eens je verkoopkanaal.

Op basis van eventuele wireframes, maken we een ontwerp die jouw uitstraling uitdraagt, maar ook bijdraagt aan de beleving van de bezoeker. Gebruikersvriendelijkheid staat hierbij centraal.

Vervolgens starten we met de ontwikkeling van de techniek. We bouwen de website in WordPress. Een systeem dat wereldwijd up-to-date gehouden wordt door een sterke community en daardoor niet alleen eenvoudig is om mee te werken, maar ook nog eens heel veilig.

Tenslotte zorgen we voor content. We schrijven de teksten op basis van jouw input, zorgen voor goed beeldmateriaal als jij dat niet hebt, en vullen daarmee de pagina’s.

SEO

En dan staat de website. Zo, klaar. Nee dus! Deze moet nog wel gevonden worden door jouw doelgroep! Om dit te bereiken maken we jouw nieuwe website SEO vriendelijk. Daarna kunnen we natuurlijk nóg meer voor je doen om te scoren in Google!

Om een website op het gebied van SEO te optimaliseren en hiermee de vindbaarheid te verbeteren zijn er naast de website techniek nog twee belangrijke pijlers: content en linkprofiel.

Het schrijven van relevante, uitgebreide content op de website is een erg belangrijk aspect van SEO. Zowel voor de bezoeker als de zoekmachine zijn teksten op de website de manier om informatie te verschaffen. Door ervoor te zorgen dat de content naadloos aansluit op de zoekopdracht van een gebruiker is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met zoekwoorden.

Voor Google én de vindbaarheid in de zoekresultaten is het belangrijk dat het linkprofiel zo natuurlijk mogelijk is. We gaan hiervoor maandelijks voor je aan de slag.

Website en SEO social media

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

CONTACT
Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio
 • All
 • Beurs
 • Branding
 • Concept
 • E-mail
 • Fotografie
 • Outdoor
 • Print
 • SEO / SEA
 • Social
 • Tekst
 • Video
 • Website