Webdesign en developement

 

Een website is meer dan een online folder, een website moet resultaat opleveren. En dat weten onze webdesigners en developers. Zij ontwikkelen een gebruiksvriendelijke website, van eenvoudige tot complete website met webshop. We ontwikkelen vaak websites ‘open source’ in WordPress. Hiermee houden we een website altijd up-to-date en heb je zelf de regie in handen. Met een eenvoudig CMS pas je zelf alle teksten en beelden aan. Wij leveren een overzichtelijke handleiding aan waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd. Het onderhouden van de website kunnen wij natuurlijk ook voor je doen.

 

Naast WordPress, kunnen we natuurlijk ook een website volledig op maat bouwen. Dan zit je niet vast aan bestaande templates, maar kunnen we de website helemaal op maat maken. Met of zonder CMS, alles is mogelijk.

 

En dan moet een website natuurlijk ook gevonden worden door de zoekmachines. Je kunt gaan voor standaard, maar is het echt van levensbelang dat je website gevonden wordt, dan bieden we uitgebreide SEO pakketten aan.

 

De combinatie met een goede offline ondersteuning is vaak essentieel. Wij van KIK bieden naast webdesign en developement nog veel meer diensten en middelen aan die hierbij kunnen helpen.

 

Ook benieuwd hoeveel een nieuwe website je zou kosten en wat voor type website het beste bij jouw onderneming past? Maak gewoon een afspraak, vinden we leuk!

 

Wat voorbeelden: