fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Stagiaire grafisch vormgeving: solliciteer bij het leukste bureau!
fade
7443
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7443,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Stage

Unieke kans voor ondernemende stagiaires!
Kom stage lopen bij de meiden van KIK!

Wij geven je een kijkje achter de schermen van het leukste marketingbureau van West-Brabant! Check de stories van @demeidenvanKIK op Instagram.

Grafische vormgeving
Vanaf januari 2021

Wat doe je?

Je werkt in een ondernemende omgeving. Natuurlijk, je bedenkt en ontwerpt de meest uiteenlopende en verbluffende concepten.

Maar je bent er ook niet vies van om wat kleinere, maar evenzo belangrijke, DTP-klusjes uit te voeren. Jij ademt vormgeving, on- en offline marketing en bent benieuwd naar het ondernemerschap.

Ben jij…?

  • een held met Indesign en Photoshop
  • goed gebekt en met humor – nieuwsgierig – zelfstandig, maar wel collegiaal
  • een echte ondernemer, net als wij!

Dan bieden wij:

  • een prettige werkplek om je portfolio op te bouwen of uit te breiden
  • een realistische kijk op het ondernemerschap

Wij zijn een erkend leerbedrijf en zijn gedurende het hele jaar op zoek naar stagiaires!

Interesse? Vertel ons jouw KIK!

Je kunt je mail met portfolio richten aan: marloes@kikmc.nl.

Online marketing
Vanaf januari 2021

Wat doe je?

Bij ons is er ruimte voor een enthousiaste en ambitieuze stagiaire die interesse heeft in de wereld van online marketing.

Vanaf dag één zul je aan de slag gaan met diverse online werkzaamheden voor onze klanten en onszelf. Stap voor stap zorg jij ervoor dat de opdrachtgever vindbaar wordt in Google en ga je dit zelfstandig toepassen. Ook ga je aan de slag met social media en WordPress websites.

Ben jij…?

  • een held met Google, WordPress en social media
  • goed gebekt en met humor – nieuwsgierig – zelfstandig, maar wel collegiaal
  • een echte ondernemer, net als wij!

Dan bieden wij:

  • een prettige werkplek om je portfolio op te bouwen of uit te breiden
  • een realistische kijk op het ondernemerschap

Wij zijn een erkend leerbedrijf en zijn gedurende het hele jaar op zoek naar stagiaires!

Interesse? Vertel ons jouw KIK!

Je kunt je mail met ervaring richten aan: marloes@kikmc.nl.

Zij gingen je voor!
Dit is wat eerdere stagiaires vertellen over een stage bij KIK.

"Als ik KIK in één woord zou omschrijven is dat zeker: gezellig! Ondanks het vele thuiswerken was deze gezelligheid er steeds. Door het enthousiasme van Marloes en Sylvia word je zelf heel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan met allerlei projecten, waar ook veel variatie in zit. Ik wil jullie bedanken voor deze leuke, gezellige periode waarin ik veel heb geleerd en mijzelf ontwikkeld heb!"

Celeste Graumans
Celeste Graumans
Stagiaire online marketing

"Je komt zelden zo’n gezellig en leuk bedrijf als KIK tegen. Ik heb een enorm leuke periode gehad bij de meiden en heb ook super veel geleerd. Het vertrouwen dat ze vanaf het begin af aan in je hebben, is een enorme boost voor jezelf. Hierdoor kun je met veel energie aan de slag gaan. Dankjewel voor alles!"

Merel Schenk
Merel Schenk
Stagiaire vormgeving

"Ik heb erg genoten van de leuke gesprekken tijdens de koffie pauzes en erg gelachen om jullie droge humor. De hulp die jullie mij boden op creatief gebied, maar zeker ook op technisch vlak was erg fijn. Ik ben door jullie tot meer inzichten gekomen en ik heb meer ervaren hoe het is om ‘out of the box’ te denken. Van kleine projectjes tot grotere, het vertrouwen was er altijd en elk project was weer een leuke uitdaging. Alles was bij jullie mogelijk waardoor ik ook al mijn creativiteit, op verschillende vlakken, kon gebruiken. Jullie zijn erg inspirerend en ik kom zeker nog eens op de koffie. Dankjewel voor al de steun, enthousiasme, vertrouwen en gezelligheid!

Isa Pouls
Stagiaire vormgeving

"Jullie hebben mij natuurlijk super veel geleerd. Niet alleen over het uitvoeren van projecten, maar ook als persoon. Jullie blijven ondanks alles altijd knokken, altijd lachen en vooral altijd doorgaan. Dit heeft mij echt geïnspireerd en zorgde ervoor dat ik zelf ook niet wilde opgeven als iets niet lukte of als een project moeilijker werd. Ik kreeg door jullie altijd aanhoudende enthousiasme zelf ook alleen maar meer enthousiasme voor het vak. Ik vind jullie super powervrouwen en mega inspirerend. Dank je wel, voor alles!

Laura Friedrich
Stagiaire online marketing

"Marloes, Sylvia en Rebecca, jullie zijn echt een stel toppers. Nog nooit heb ik me zo vermaakt en op mijn gemak kunnen voelen op stage. Ik zag jullie bijna niet meer als mijn 'begeleiders' maar als vriendinnen. Elke dag was een feest. Ik zal jullie grappen en jullie da's gek altijd in gedachten houden en ik kom zeker nog eens thee drinken!"

Celinah Antes
Stagiaire vormgeving

"De meiden van KIK laten je super tof werk maken. Je bent onderdeel van het team, je hoort er volledig bij. Het werk wat je doet, daar leer je heel veel van. En je mag ze alles vragen! Van ‘wil je een kopje koffie?’ tot ‘kun je me even helpen?’ 🙂 Niks is te gek in dit leuke en spontane team!"

Ellis Garritzen
Stagiaire vormgeving

"Ik heb al vanaf het begin veel verschillende soorten projecten op gekregen waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Iedereen was heel behulpzaam, en ik heb veel nuttige feedback gekregen waarvan ik veel van heb geleerd. Ik heb het deze periode erg naar mijn zin gehad."

Amy Tange
Stagiaire vormgeving

"Een stage bij KIK was precies waar ik naar zocht. Onder leiding van twee top dames aan uitlopende opdrachten werken. In het begin werd er rustig opgebouwd met wat kleinere opdrachten en geleidelijk aan kwam er wat extra vaart achter. Aan het eind van mijn stage keek ik dan ook terug op een hoop gave opdrachten waar ik mijn eigen ei in kwijt kon. Je krijgt de ruimte om zelf op onderzoek te gaan en nieuwe dingen te leren, maar mocht je er zelf niet aan uitkomen kan je altijd bij die twee terecht. Ik heb genoten van mijn tijd bij KIK!"

Marloes van Sprundel
Stagiaire vormgeving

"Een stage bij KIK is de ultieme uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen op het creatieve vlak. Er is namelijk heel veel variatie in opdrachten waardoor je op verschillende aspecten nieuwe dingen leert. Dit kun je goed gebruiken voor in je portfolio, zodat je deze uitgebreider en professioneler kunt maken. Je kunt alles vragen en willen altijd met je meedenken! Je hebt je eigen werkplek waar je al je creatieve ideeën kunt verzinnen en uitwerken. Je hebt altijd iets te doen en elke dag komen er nieuwe opdrachten binnen waar je met frisse energie aan kunt starten. Ik vond het in elk geval een hele leuke, gezellige en leerzame stage."

Femke Kersten
Stagiaire vormgeving

"Tijdens mijn stage bij KIK kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van grafisch vormgeven. De opdrachten variëren heel erg: van het uitwerken van kleine voorstellen tot het bedenken en uitwerken van complete concepten. Daarnaast kon ik mijn portfolio uitbreiden en aanvullen met verschillende projecten die ik hier heb uitgewerkt. Ook de werksfeer is heel fijn en gezellig. Er is altijd ruimte om vragen te stellen, maar ook om gezellig te kletsen."

Rebecca Underwood
Stagiaire vormgeving