logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Stagiaire grafisch vormgeving: solliciteer bij het leukste bureau!
fade
7443
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7443,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Stage

Stagiaire grafisch vormgeving
Unieke kans voor een ondernemende stagiaire!

De meiden van KIK

Wij zijn KIK Marketing en Communicatie uit Oud Gastel (Roosendaal). No-nonsens, down-to-earth, termen die precies aangeven hoe normaal en eenvoudig wij zijn.

Nuchter, geen poespas, gewoon het beste resultaat. Precies waar het om draait. Heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Open en eerlijk. Niet meer, maar ook zeker niet minder.

We zijn een klein bureau, maar maken grootste projecten. Waar jij heel zelfstandig aan mag werken. Lees onderaan deze pagina de ervaringen van anderen.

Wat doe je?

Je werkt in een ondernemende omgeving. Natuurlijk, je bedenkt en ontwerpt de meest uiteenlopende en verbluffende concepten. Maar je bent er ook niet vies van om wat kleinere, maar evenzo belangrijke, DTP-klusjes uit te voeren. Jij ademt vormgeving, on- en offline marketing en bent benieuwd naar het ondernemerschap.

Ben jij…?

  • een held met Indesign en Photoshop
  • geïnteresseerd in de wereld van WordPress
  • goed gebekt en met humor – nieuwsgierig – zelfstandig, maar wel collegiaal
  • een echte ondernemer, net als wij!

Dan bieden wij:

  • een prettige werkplek om je portfolio op te bouwen of uit te breiden
  • een realistische kijk op het ondernemerschap
  • reiskostenvergoeding (indien niet in bezit van OV)

Wij zijn een erkend leerbedrijf en zijn gedurende het hele jaar op zoek naar stagiaires!

Interesse? Laat zien wie je bent!

Je kunt je mail met portfolio richten aan: marloes@kikmc.nl.

Zij gingen je voor!
Dit is wat eerdere stagiaires vertellen over een stage bij KIK.

"De meiden van KIK laten je super tof werk maken. Je bent onderdeel van het team, je hoort er volledig bij. Het werk wat je doet, daar leer je heel veel van. En je mag ze alles vragen! Van ‘wil je een kopje koffie?’ tot ‘kun je me even helpen?’ 🙂 Niks is te gek in dit leuke en spontane team!"

Ellis Garritzen
Stagiaire vormgeving

"Ik heb al vanaf het begin veel verschillende soorten projecten op gekregen waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Iedereen was heel behulpzaam, en ik heb veel nuttige feedback gekregen waarvan ik veel van heb geleerd. Ik heb het deze periode erg naar mijn zin gehad."

Amy Tange
Stagiaire vormgeving

"Een stage bij KIK was precies waar ik naar zocht. Onder leiding van twee top dames aan uitlopende opdrachten werken. In het begin werd er rustig opgebouwd met wat kleinere opdrachten en geleidelijk aan kwam er wat extra vaart achter. Aan het eind van mijn stage keek ik dan ook terug op een hoop gave opdrachten waar ik mijn eigen ei in kwijt kon. Je krijgt de ruimte om zelf op onderzoek te gaan en nieuwe dingen te leren, maar mocht je er zelf niet aan uitkomen kan je altijd bij die twee terecht. Ik heb genoten van mijn tijd bij KIK!"

Marloes van Sprundel
Stagiaire vormgeving

"Een stage bij KIK is de ultieme uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen op het creatieve vlak. Er is namelijk heel veel variatie in opdrachten waardoor je op verschillende aspecten nieuwe dingen leert. Dit kun je goed gebruiken voor in je portfolio, zodat je deze uitgebreider en professioneler kunt maken. Je kunt alles vragen en willen altijd met je meedenken! Je hebt je eigen werkplek waar je al je creatieve ideeën kunt verzinnen en uitwerken. Je hebt altijd iets te doen en elke dag komen er nieuwe opdrachten binnen waar je met frisse energie aan kunt starten. Ik vond het in elk geval een hele leuke, gezellige en leerzame stage."

Femke Kersten
Stagiaire vormgeving

"Tijdens mijn stage bij KIK kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van grafisch vormgeven. De opdrachten variëren heel erg: van het uitwerken van kleine voorstellen tot het bedenken en uitwerken van complete concepten. Daarnaast kon ik mijn portfolio uitbreiden en aanvullen met verschillende projecten die ik hier heb uitgewerkt. Ook de werksfeer is heel fijn en gezellig. Er is altijd ruimte om vragen te stellen, maar ook om gezellig te kletsen."

Rebecca Underwood
Stagiaire vormgeving